G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás
Legnépszerűbbek

Piros tálalóbogrács zománcozott BB

Piros tálalóbogrács zománcozott BB
Származási ország: Magyar
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 3,650 Ft
Db:  Kosárba
   - VAGY -   
Piros tálalóbogrács zománcozott BB Piros tálalóbogrács zománcozott BB Piros tálalóbogrács zománcozott BB
Piros tálalóbogrács zománcozott vásárlása a legjobb választás az Edények.hu webáruházából. A piros zománcozott tálalóbogrács anyag összetétel 1 mm vastagságú vaslemez méretre szabva, alakra préselve kizárva minden nemű illesztést forrasztást vagy hegesztést, majd duplán zománcozva. A piros zománcozotttálaló bogrács mozgatható fogantyúja rozsdamentes gömb acél, amely tartórészei hegesztéssel vannak rögzítve a tálalóbogrács külső oldalához.
FIGYELEM! - A bográcsállvány csak szemléltetés (illusztráció)! A bográcsállvány nem tartozék, nem tartozik a tálalóbográcshoz, és nem foglaltatik annak az árba!
 
Méretek: - átmérő felső belső: - 15 cm; - külső: - 16,5 cm
               - átmérő alsó belső: - 8 cm; - külső: - 9 cm
               - magasság belső: - 7,50 cm; - külső: - 8 cm; - fogantyúval: - 17 cm
               - tömeg: - 0,250 kg
               - űrtartalom: - 0,80 liter
 
Babgulyás füstölt csülökkel
 
Hozzávalók:
 - 1 db füstölt csülök
 - kb. 80- 100 dkg
 - 50 dkg tarkabab
 - 3 szál sárgarépa
 - 2 szál petrezselyemgyökér
 - 1 zeller
 - 1 csomó zöldség zöldje
 - 25 dkg burgonya
 
A rántáshoz:
 - 1 fej közepes hagyma
 - 2 gerezd fokhagyma
 - 1 kávéskanál pirospaprika
 - 3 evőkanál liszt
 - Só, bors, majoránna, kakukkfű, szurokfű, bazsalikom, Borsika fű
 
A csipetkéhez:
 - 1 tojás, csipet só, olaj, és annyi liszt amennyit a tojás felvesz, és kemény tésztát gyúrunk
 
Elkészítése:
A babot és a füstölt csülköt előző este beáztatjuk. Utána az áztatóvízzel mindkettőt odatesszük főni, amikor félig megfőtt a bab, beletesszük a karikákra vágott zöldségeket és a kockára vágott burgonyát, a füstölt-csülköt kivesszük, és apró kockákra vágjuk, majd visszatesszük a levesbe és tovább főzzük. Amikor majdnem megpuhult a bab meg a zöldségfélék, na meg a csülök, ekkor kezdjük fűszerezni. Először megsózzuk, teszünk bele egy csipet kakukkfüvet, egy csipet szurokfüvet, bazsalikomot, majoránnát, Borsika füvet, borsot és zöldség levelet. Ezután csinálunk egy magyaros rántást (hagyma fokhagyma meg pirospaprika) és berántjuk. Csipetke tésztával gazdagíthatjuk, és készre főzzük.
 
Bográcsos pusztapörkölt
 
Hozzávalók:
ozzávalók: - 3 kg csülökhús kis darabokra vágva
 - 8 dkg zsír
 - 30 dkg hagyma
 - 2 dkg fokhagyma
 - 4 g köménymag
 - 3 dkg fűszerpaprika
 - 5 dkg só
 - fél kg zöldpaprika
 - 40 dkg paradicsom
 - fél liter száraz vörösbor.
 
Elkészítése:
A zsíron üvegesre pároljuk a finomra vágott hagymát, megszórjuk a paprikával és beleforgatjuk a megmosott húst. Sózzuk, majd köménnyel és zúzott fokhagymával fűszerezzük. Kissé megpirítjuk, majd kevés borral leöntjük. Lefedve lassan pároljuk. Ha kell, egy kis vizet is öntünk rá. Mielőtt a hús megpuhulna, beletesszük a megmosott, csíkokra vágott paradicsomot és paprikát. Arra folyamatosan ügyelünk, hogy csak alig legyen lé a húson. Köretként sós burgonyát, pirított burgonyát, vagy pásztortarhonyát kínálunk mellé.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: