Zománcozott piros pöttyös fazék 4,5 literes 653420 DOM
Fogyasztói ár: 3,850 Ft
Egy jó minőségű zománcozott fazék kincset ér a konyhában ha főzni kell. <Zománcozott piros pöttyös fazék 4,5 literes 653420 DOM> vásárlása kedvező áron a legjobb választás az edenyek.hu webáruházából. A zománcozott fazék anyag összetétele 1,5 mm vastagságú vaslemez méretre szabva, alakra préselve kizárva minden nemű illesztést forrasztást vagy hegesztést. A füleket viszont hegesztéssel rögzítik. A már alakját és méretét elnyert fazék külső és belső felületét duplán, vagyis kétszer zománcozzák. A zománcozott fazék gáz, elektromos, üvegkerámia, indukciós, az-az gerjesztéses, halogén és fatüzelésű kályhán, tűzhelyen egyaránt használható. A zománcozott fazék mosogatógépbe rakható. Gyakorlatias, formatervezett és vonzó külső. A zománcozott fazék könnyen tisztítható.
Figyelem! - űrtartalom = az edény színültig töltve! - Nagyon fontos! - MIKROHULLÁMÚ SÜTŐBE TILÓS a HASZNÁLATA!
Méretek: - átmérő belső: - 22 cm; - külső: - 24 cm; - fülekkel: - 30 cm
- magasság belső: - 12 cm; - külső: - 14 cm
- tömeg: - 0,855 kg
- űrtartalom: - 4,5 liter
Disznótoros leves
Hozzávalók:
- 40 dkg sertéstüdő
- 25 dkg sertésszív
- 25 dkg sertésmáj
- 1 fej vöröshagyma
- 1 fej fokhagyma
- 1 evőkanál liszt
- 1 evőkanál zsír
- ecet
- őrölt bors
- fűszerpaprika
Elkészítése:
Vágjuk csíkokra a megtisztított belsőségeket, zúzzuk össze a fokhagymát és vágjuk apróra a vöröshagymát. Készítsünk rántást zsírral, lisztel, fokhagymával és fűszerpaprikával ízlés szerint. A belsőségeket főzzük meg sóval, borssal, babérlevéllel, hagymával ízesített vízben és sűrítsük be az elkészített rántással, ízlés szerint tegyünk ecetet hozzá és még főzzük úgy tíz percig.
Fokhagymaleves
Hozzávalók:
10 gerezd fokhagyma
- 1 teáskanál paprika
- 1 liter húsleves
- olaj
- 4 szelet fehér kenyér
- 4 tojás
- kakukkfű
- só ízlés szerint
Elkészítése:
A finomra reszelt fokhagymagerezdeket 2 evőkanálnyi olajban megpároljuk, hozzáadjuk a paprikát, felöntjük a húslevessel, majd sóval és kakukkfűvel ízesítjük. Rövid ideig főzzük, majd a tűzről levéve belecsorgatjuk a felvert tojásokat. Olajban pirított kenyérkockákkal tálaljuk.
Írjon vélemény
Az Ön neve:Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
Értékelés: Rossz Jó
Írja be az ellenőrző kódot: