G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás
Legnépszerűbbek

3,60 L szürke zománcozott fazék 610881-DAJ

3,60 L szürke zománcozott fazék 610881-DAJ
Gyártó: DAJAR
Származási ország: Lengyelország
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 5,650 Ft
Db:  Kosárba
   - VAGY -   
3,60 L szürke zománcozott fazék 610881-DAJ 3,60 L szürke zománcozott fazék 610881-DAJ 3,60 L szürke zománcozott fazék 610881-DAJ
A 3,60 L szürke zománcozott fazék 610881-DAJ anyaga 1 mm vastag acéllemez. A zománcozott fazék gáz, elektromos, üvegkerámia, indukciós, az-az gerjesztéses, halogén és fatüzelésű tűzhelyen egyaránt használható. Sütőbe, kemencébe is tehető!
Tisztítása: - első használat előtt és minden használat után meleg folyékony semleges mosogatószeres vízben mosogassuk el, öblítsük bő vízben, majd szárítsuk meg. Ne használjunk karcolódást okozó szereket, illetve eszközöket. Mosogatógépben is mosható.
Figyelem! - Mikrohullámú sütőbe tilos a használata!
 
Részletes méretleírás:
- átmérő belső: 20 cm
- átmérő külső: 20,30 cm; - felső peremnél: 22,30 cm; - fülekkel: 27,50 cm
- a tűzhelyre felfekvő aljának átmérője: 16,50 cm
- magasság belső: 12,60 cm; - külső: 13 cm
- tömege: 0,750 kg
- űrtartalom: 3,95 liter színültig töltve
 
Tárkonyos bárányleves
 
Hozzávalók:
 30 dkg báránycomb
 10 dkg vöröshagyma
 10 dkg sárgarépa
 10 dkg zöldborsó
   5 dkg gyökér
   5 dkg zellergumó
   5 dkg gomba
   1 db fehér paprika
   1 dl tejszín
   1 db citrom
   3 dkg liszt (+ 5 dkg a galuskához)
   1 db tojás
 - só, bors, tárkony, tárkonyecet
 - citromlé, ízlés szerint
 
Elkészítése:
A bárányhúst és a zöldségeket 0,5-1 cm-es kockákra, a vöröshagymát finomra vágjuk. Kevés olajban a hagymát üvegesre pirítjuk, majd beletesszük a megmosott bárányhúst és a zöldségeket. Fűszerezzük ízlés szerint és öntsük fel vízzel, majd kevergetve pároljuk puhára. Mikor a hús már majdnem puha, akkor a liszttel készített tejszínes habarással behabarjuk és felforraljuk a levest. Levesbetétként a tojásból és az 5 dkg lisztből készített apró galuskát adhatjuk. Citromlével, tárkonyecettel ízesítjük, forrón tálaljuk citromszeletekkel díszítve.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: