G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás
Legnépszerűbbek

Hentes bárd kovácsoltvasból 006645-TRA

Hentes bárd kovácsoltvasból 006645-TRA
Gyártó: TRAMONTINA
Származási ország: Brazília
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 26,990 Ft
Db:  Kosárba
   - VAGY -   
Hentes bárd kovácsoltvasból 006645-TRA Hentes bárd kovácsoltvasból 006645-TRA Hentes bárd kovácsoltvasból 006645-TRA
A Hentes bárd kovácsoltvasból 006645-TRA anyaga hajtogatott (rétegelt) kovácsoltvas, a markolata bakelit. A kovácsoltvas hentes bárd kiváló minőségű, borotva éles és megbízható. A sertés, marha, szárnyas, stb. csontok és húsok darabolására valamint zöldségek aprítására kiválóan alkalmas vágóeszköz.
Tisztítása: - Semleges, folyékony mosogatószerrel. Kerüljük a karcosodást okozó szerek és eszközök használatát!
Figyelem! - Mosogatógépben nem mosogatható!
 
Részletes méretleírás:
- hosszúság nyéllel: 28,50 cm; - vágófelület: 16,20 cm
- szélesség az elején: 9,50 cm; - markolatnál: 8,50 cm
- markolat vastagsága: 3,50×2,20 cm; - hosszúság: 12 cm
- tömeg: 0,530 kg
 
Bográcsos pusztapörkölt
 
Hozzávalók: 
 500 g sertéslapocka
 50 g vöröshagyma
 50 g sertés zsír vagy szalonna
 1 gerezd fokhagyma
 25 g pirospaprika
 só ízlés szerint
 törött bors, ízlés szerint 
 majoránna, ízlés szerint
 500 g burgonya 
 2 dl fehér bor
 150 g paradicsom
 150 g zöldpaprika
 
Elkészítése:
- A hozzávalók közt itt elsőnek a magyar pásztorok hagyományos ma is kapható és használatos főzőalkalmatosságát, a bográcsot kell említenünk. A szabadtűz fölé akasztható, félgömb alakú vasedényben kell a pusztapörköltet készíteni főként azért, mert a szabadtűz utánozhatatlanul finom ízt ad a benne fövő ételnek!
- A húst kockákra vágjuk, a hagymát megtisztítjuk, és apróra vágjuk. A bográcsban zsírt olvasztunk, az apró kockákra vágott hagymát megpirítjuk benne. Beletesszük a pirospaprikát, a húst, a hagymát és a többi fűszert, majd kevés vizet öntünk alá, és addig főzzük, amíg a hús puhulni kezd. Ekkor hozzáadjuk a meghámozott és kockákra vágott burgonyát, ráöntjük a bort, hozzáadjuk a felszeletelt zöldpaprikát, paradicsomot, és készre főzzük.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: