G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás
Legnépszerűbbek

Műanyag ételhordó 4 részes 101/409-Z

Műanyag ételhordó 4 részes 101/409-Z
Gyártó: MAGYAR KISIPAROS
Származási ország: Magyar
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 3,850 Ft
Db:  Kosárba
   - VAGY -   
Műanyag ételhordó 4 részes 101/409-Z Műanyag ételhordó 4 részes 101/409-Z Műanyag ételhordó 4 részes 101/409-Z Műanyag ételhordó 4 részes 101/409-Z
A műanyag ételhordó 4 edényből áll, melyek űrtartalma egyenként 1,20 liter. Mindegyik edényhez fedő is tartozik, és az edények könnyedén összecsatolhatóak egy ételhordó füllel. A műanyag ételhordó fagyasztóba tehető, mikrohullámú sütőben használható, mosogatógépben mosható. A műanyag ételhordó 4 részes anyaga első osztályú szilikonalapú műanyag (Polisztirol).
Tisztítása: - hagyományos módon, semleges folyékony mosogatószerrel, vagy mosogatógéppel. Kerülje a karcosodást okozó szerek és eszközök használatát!
 
Méretek: - átmérő belső: 15 cm; - külső peremmel: 17 cm; - füllel: 19 cm
               - magasság belső: 6,80 cm; - külső: 7,20 cm; - fedővel: 7,30 cm
               - anyagvastagsága: 0,20 cm
               - tömeg: 0,090 kg
               - űrtartalomi edényenként: 1,20 liter
 
Ételhordó összerakva:
- magasság: 30 cm; - fogóval: 37 cm
- tömeg: 0,385 kg
- űrtartalom összerakva: 4,80 liter
 
Babgulyás
 
Hozzávalók:
- 70 dg tarkabab
- 1 kg marha lábszár
- 10 dkg zeller
- 20 dkg sárgarépa
- 3 dkg fokhagyma
- 20 dkg vöröshagyma
- 2 db babérlevél
- 2 dkg só
- 5 dkg fűszerpaprika
- 3 dkg delikát
- 20 dkg zsír
- 5 dkg erős paprika krém  
- 2 db tojás
- 20 dkg liszt
- 1 kávéskanál borsika fű  
- 50 dkg füstölt oldalas
- 1 szál rozmaring (segíti a bélműködést)
 
Elkészítése:
Az apróra vágott hagymát a zsíron  üvegesre pirítjuk, majd hozzáadjuk a kockára vágott marhahúst. Addig kevergetjük, míg a húslevet enged. Ekkor lefedjük, és addig pároljuk, még a leve elfő. Félre húzzuk a láng fölül, meghintjük pirospaprikával és felengedjük vízzel, hogy ellepje és visszatesszük párolni, amíg a hús félig, megpuhul. Ha kell, közben pótoljuk a vizet. Ha a hús félig kész, hozzá adjuk a beáztatott babot felöntjük vízzel és hozzá adjuk a fűszereket. Addig főzzük még majdnem puha lesz. Ekkor Csipetkét rakunk  bele és készre főzzük. Ha kell, utána ízesítünk.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: