G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás
Legnépszerűbbek

Browin befőttesüveg-kiszedő fogó 715236-DAJ

Browin befőttesüveg-kiszedő fogó 715236-DAJ
Gyártó: DAJAR
Származási ország: Lengyelország
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 2,990 Ft
Db:  Kosárba
   - VAGY -   
Browin befőttesüveg-kiszedő fogó 715236-DAJ Browin befőttesüveg-kiszedő fogó 715236-DAJ Browin befőttesüveg-kiszedő fogó 715236-DAJ
A Browin befőttesüveg-kiszedő fogó 715236-DAJ anyaga első osztályú ellenálló szilikonalapú műanyag. A különlegesen profilozott vastag falainak köszönhetően biztosak lehetünk benne, hogy még egy nehezebb, egyliteres üvegekkel sem lesz gond. A  befőttesüveg-kiszedő fogó tökéletesen alkalmas minden átlagos méretű, a kupaknál 43-100 mm közötti átmérőjű befőttesüveg biztonságos kiemelésére a forró vizes befőző fazékból és áthelyezésére a meleg dunsztba. Csatos és csavaros tetejű üvegeknél egyaránt használható. 
Tisztítása: - semleges mosogatószeres vízben mosogassuk el, öblítsük bő vízben, majd szárítsuk meg. Ne használjunk karcolódást okozó szereket, illetve eszközöket. Mosogatógépben is mosható.
 
Részletes méretleírás:
- hosszúság: 18,50 cm
- szélesség alsó: 6 cm
- szélesség felső: 10,50 cm
- magasság kinyitva: 12,50 cm
- fesztávolság: 4,30-10 cm között
- tömeg: 0,080 kg
 
Házi csemege uborka
 
Hozzávalók:
 15 dkg cukor
 10 szem fekete-bors
 10 mustármag
   2,20 kg uborka
   2 l víz
   2 dl ecet
   1 evőkanál só
   1 egész babérlevél
   1 csokor kapor
   1 mokkáskanál szódabikarbóna
 - szalicil
 
Elkészítése:
- elkészítési idő: 2 óra
A befőttesüvegeket jól mossuk ki, csíramentesítjük makróban két-három percig vagy forró sütőben 15 percig. A fedőkkel is hasonlóan járjunk el de őket forró vízbe főzzük úgy 15 percig. Az uborkát folyó víz alatt alaposan mossuk meg egy körömkefével vagy egy tiszta mosogatószivaccsal dörzsöljük meg, majd csepegtessük le.
A felöntő léhez tegyünk egy lábosba a vizet, adjuk hozzá a cukrot, az ecetet, a borsot, a szódabikarbónát, a mustármagot és a babérlevelet, majd kezdjük el melegíteni. Ha felforr, húzzuk le a tűzről, és várjuk meg, amíg langyosra hűl. Mindenképpen tegyünk a felöntő léhez borként vagy szódabikarbónát, hogy az uborka hónapok múlva is élénk színű maradjon. Az üveg aljára rendezzük a kaprot, pakoljuk bele szorosan egymás mellé az uborkákat, és töltsük tele a felforrt vízzel. Ha biztosra akarunk menni, dobjunk rá késhegynyi szalicilt is. Feddjük le celofánnal, majd szorosan húzzuk rá a tetejét. Ezt követően állítsuk egy lábosba az üvegeket, öntsük félig vízzel, és kezdjük el melegíteni. A forrástól számítva 15 percig főzzük. Az üvegeket szedjük ki a forró vízből, tegyük meleg dunsztba és hagyjuk kihűlni, majd mehet is a csemege uborka, a polcra.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: