G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás
Legnépszerűbbek

Petrezselyem és fűszernövény daraboló olló KP – 20/12 – ITL

Petrezselyem és fűszernövény daraboló olló KP – 20/12 – ITL
Származási ország: Német
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 3,250 Ft
Db:  Kosárba
   - VAGY -   
Petrezselyem és fűszernövény daraboló olló KP – 20/12 – ITL Petrezselyem és fűszernövény daraboló olló KP – 20/12 – ITL Petrezselyem és fűszernövény daraboló olló KP – 20/12 – ITL Petrezselyem és fűszernövény daraboló olló KP – 20/12 – ITL
Petrezselyem és fűszerdaraboló olló eladás, értékesítés, vásárlá. A petrezselyem és fűszerdaraboló olló anyagösszetétele acél és szilikon alapanyagú műanyag, gumírozás.
 
Méretek: - hosszúság fogóval: - 20 cm
                - vágópengék száma: - 10 db (őt olló)
                - vágópengék hosszúsága: - 12 cm
                - vágópengék együttes szélesség: - 1,7 cm
                - magasság: - 0,3 cm - 1,3 cm
                - tömeg: - 0,125 kg
 
A krumplipüré
 
A krumplipüré nem bonyolult étel, ha jól készítjük, akkor önmagában is csodálatos lehet, ehhez csak pár alapszabályt kell betartanunk. Következzen most tíz pürérecept, amelyek fűszerekkel vagy gumós zöldekkel dobják fel ezt a faék egyszerűségű köretet.
A legkézenfekvőbb lehetőség, hogy a pürét valamilyen fűszerrel ízesítsük lehetőleg úgy, hogy ez ne merüljön ki abban, hogy a kész pürébe zacskós szárított fűszert borítunk, majd a fogunk közül piszkálgatjuk ki az ott vigyorgó zöldeket. Ehelyett egyszerű és rettentő elegáns megoldás, ha a tejbe friss zöld-fűszert forralunk: a legjobb rozmaringgal vagy kakukkfűvel, de tárkonnyal is kipróbálhatják. A krumplipüré népszerű fűszere a szerecsendió, amit szintén frissen reszelve adjanak az ételhez, az bolti, őrölt verzió sajnos kicsit megfárad a zacskókban.
A krumplipüré zsályával és cheddar sajttal szintén a fenti elven működik: a vajon lepirított zsályát tejjel és tejszínnel, majd a sajttal ízesítettük, így lesz pont annyira fűszeres, hogy ne keserű szappanhabos krumplinak érezzük, hanem enyhén zsályás, vajas, lágy pürének.
 
Krumplipüré petrezselyemmel
 
Hozzávalók:
- 1 kg krumpli
- 1 csokor friss petrezselyem
- 3 evőkanál hideg víz
- 4 szál darabolt újhagyma
- 2 dl tej
- 125 g vaj
 
Elkészítése:
A petrezselymet feldarabolom, kávédarálóban vagy mixerben a vízzel simára turmixolom.
A hagymát 1,5 dl tejben puhára főzöm.
A krumplit sós vízben puhára főzöm, leszűröm, leitatom róla az összes folyadékot. Áttöröm, hozzáadom a vajat, a petrezselymet és a forró tejes keveréket. Ha szükséges, sózom, egyébként azonnal tálalom.
 
Petrezselyemmártás
 
Hozzávalók:
- 1 nagyobb csokor petrezselyem
- 1 adag besamelmártás
 
Besamelmártás
 
Hozzávalók:
- 2 dl tej
- 3 dkg vaj
- 1 szelet vöröshagyma
- 1 db babérlevél
- 6 szem bors
- 1 evőkanál liszt
- ízlés szerint só
- ízlés szerint őrölt bors
 
Elkészítése:
A tejet serpenyőbe öntjük, és a hagymaszeletet, a babérlevelet meg a borsot belerakva felforraljuk. A tűzről levéve 10 percig állni hagyjuk.
A tejet átszűrjük, az ízesítőket kidobjuk. A vajat felolvasztjuk, a lisztet beleszórjuk, és 1 percig a tűzön kevergetve halványsárgára sütjük.
A tűzről lehúzva a tejet apránként, minden adagot gondosan eldolgozva beleöntjük, simára keverjük. Ha már valamennyi tejet beledolgoztuk, a tűzre visszatesszük, és addig kevergetjük, amíg sűrű, krémes nem lesz. Még 1 percig főzzük, és megsózzuk, megborsozzuk.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: