G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás
Legnépszerűbbek

Baromfi olló - Csirkevágó olló 25 cm 005520-TOR

Baromfi olló - Csirkevágó olló 25 cm 005520-TOR
Gyártó: TORO
Származási ország: Csehország
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 4,990 Ft
Db:  Kosárba
   - VAGY -   
Baromfi olló - Csirkevágó olló 25 cm 005520-TOR Baromfi olló - Csirkevágó olló 25 cm 005520-TOR Baromfi olló - Csirkevágó olló 25 cm 005520-TOR
A Baromfi olló - Csirkevágó olló 25 cm 005520-TOR anyaga rozsdamentes acél pengék, szilikon hatású műanyag foglalatba. A csirkedaraboló olló legfontosabb szempontja a kézhez álló kialakítása. A használata biztonságos, hosszú az élettartama és gyakorlatias. A konyhai csontvágó olló biztonságos érzését a kényelmes tapintású markolat biztosítja. Mosogatógépben nem mosható. Gyerekek elől elzárandó!
 
Részletes méretleírás:
- hosszúság: - vágópengék: 10 cm; - markolat: 15 cm; - pengék+markolat: 25 cm
- szélesség: - vágópenge: 0-4 cm; - markolat: 8,5 cm
- a vágópengék maximum fesztávolsága: 13 cm
- hasznos vágófelület: 9,50 cm
- tömege: 0,275 kg
 
Csirkepaprikás
 
Hozzávalók: 
 4 db csirkecomb (lehet felső vagy alsó, illetve egyben is)
 50 dkg csirkemell
 2 nagy db vöröshagyma
 1 kisebb kötés petrezselyemzöldje
 2 teáskanál fűszerpaprika
 2-3 evőkanál ólivá olaj, vagy sertés zsír (vagy az egyik, vagy a másik, de soha ne keverjük) Megjegyzés: - sertészsírral az igazi!
 3 dl tejföl
 1 popózott evőkanál finomliszt
 1 dl víz
- bors, só ízlés szerint
 
Elkészítése:
A csirkecombot, csirkemellet és a vöröshagymát megtisztítjuk. A vöröshagymát apró kockára vágjuk, a csirkemellet nagyobb darabokra vágjuk. Az olajon pároljuk üvegesre a hagymát, majd húzzuk félre, és szórjuk meg a pirospaprikával, jól keverjük el, öntsük fel kb. 1 dl vízzel, és adjuk hozzá a borsot és forraljuk fel.
Mikor felforrt rakjuk bele a csirkecombokat és a darabolt mellet. Jól forgassuk át őket, majd adjuk hozzá a felkarikázott paprikát és paradicsomot. Fedő alatt pároljuk saját levében. Ha esetleg elfő, pótoljuk egy kis vízzel (de attól lesz igazán ízletes, ha saját levében tudjuk főzni). Eközben a tejföllel elkeverjük a lisztet, és adunk hozzá egy kis pirospaprikát, hogy szép piros legyen a szaftunk. A léből kimerünk annyit a tejfölhöz, hogy csomómentesre és hígra tudjuk elkeverni. Ha megpuhult a csirkecomb és csirkemell, hozzákeverjük a tejfölös-habarást, óvatosan, hogy ne törjük szét a húst és felforraljuk. Ha kell, még utána ízesítünk.
Nokedlivel tálaljuk.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: