G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás
Legnépszerűbbek

Sajtosrúd kiszúró-tésztarácsozó 39 db-os 644774

Sajtosrúd kiszúró-tésztarácsozó 39 db-os 644774
Gyártó: ITÁLIA KONYHASTÚDIÓ
Származási ország: Magyarország
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 2,550 Ft
Db:  Kosárba
   - VAGY -   
Sajtosrúd kiszúró-tésztarácsozó 39 db-os 644774 Sajtosrúd kiszúró-tésztarácsozó 39 db-os 644774 Sajtosrúd kiszúró-tésztarácsozó 39 db-os 644774
A Sajtosrúd kiszúró-tésztarácsozó 39 db-os 644774 anyaga szilikon hatású kemény, vegytiszta élelmiszeripari műanyag.  A tésztaformázás leggyorsabb módját nyújtja. Nem kell bajlódni az egyesével történő vágással, tepsibe helyezéssel és a formák is szabályosak maradnak. Segítségével egyszerre 39 db 7,50×1,50 cm-es sajtos rudat lehet formázni.
 
Részletes méretleírás:
- hosszúság: 25,50 cm
- szélesség: 23 cm
- magasság: 1,10 cm
- tömeg: 0,105 kg
- szaggatók száma: 39 db
Szaggató rácsformák méretei:
- hosszúság: 7,50 cm
- szélesség: 1,50 cm
 
Sajtos rúd recept
 
Hozzávalók:
 3 dkg élesztő
 0,5 dl tej
 1 kávéskanál cukor
 50 dkg liszt
 25 dkg margarin
 1 db tojás
 1 pohár tejföl
 só ízlés szerint
 20 dkg sajt, lehetőleg trapplistaféle
A kenéshez:
 1 db tojás
A tetejére:
 10 dkg sajt
 
Elkészítése:
Az élesztőt felfuttatjuk a meglangyosított tejjel, 2 evőkanál liszttel és a cukorral. A maradék lisztet a margarinnal egy tálban elmorzsoljuk, majd hozzáadjuk az élesztős tejet, a tojást, a tejfölt végül a lereszelt sajtot, és tésztát gyúrunk belőle. Ha összeállt úgy, hogy elválik az edény faláról, hűtőbe tesszük, és kb. 40 percig pihentetjük.
A tésztát lisztezett deszkára tesszük, és vékonyra nyújtjuk, majd a tepsibe helyezzük. A sajtós rúd szaggató ráccsal kivágjuk, a tetejét tojással megkenjük, és 10 percig pihentetjük.
A maradék sajtot lereszeljük, ezzel megszórjuk, és 180 fokon kb. 20-25 perc alatt aranysárgára sütjük.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: