G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás
Legnépszerűbbek

Kétpengés zöldséghámozó zsülien szeletelő 961117-CKM 5 cm

Kétpengés zöldséghámozó zsülien szeletelő 961117-CKM 5 cm
Származási ország: Magyar-Német
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 3,990 Ft
Db:  Kosárba
   - VAGY -   
Kétpengés zöldséghámozó zsülien szeletelő 961117-CKM 5 cm Kétpengés zöldséghámozó zsülien szeletelő 961117-CKM 5 cm Kétpengés zöldséghámozó zsülien szeletelő 961117-CKM 5 cm Kétpengés zöldséghámozó zsülien szeletelő 961117-CKM 5 cm Kétpengés zöldséghámozó zsülien szeletelő 961117-CKM 5 cm
A kétpengés zöldséghámozó zsülien szeletelő 961117-CKM 5 cm markolata és a munkapad anyaga kemény szilikon alapú műanyag. A billenő fejes vágó szerkezetek kiváló minőségű fogazott rozsdamentes solingeni acél pengék. A kétpengés zöldséghámozó zsülien szeletelő gyalupadja egyben a tárolója is. Jobb és balkezes, oda vissza hámoz és szeletel, juliennet vág, citrom, gyömbér és fokhagyma reszelő is egyben. Díszítésre is alkalmas, és mindez egy termékben.
Tisztítása: - első használat előtt és minden használat után meleg folyékony semleges mosogatószeres vízben mosogassuk el, öblítsük bő vízben, majd szárítsuk meg. Kerüljük a karcosodást okozó szerek és eszközök használatát! Mosogatógépben is mosható, de nem ajánlott.
Figyelem!
Nagyon éles, ha nem rendeltetés szerűen használjuk, a kezet elvághatja. A gyerekek elől elzárandó.
 
Részletes méretleírás:
- hosszúság: 16 cm (markolat vége és vágópengéket rögzítő oszlop vége közötti távolság)
- szélesség: 5,70 cm (oszlopok közötti külső távolság)
- szélesség (vágópengék): 5 cm, ebből 4,20 cm a vágófelület.
- vágópengék száma: 2 db. Egy hámozó penge és egy zsülien vágó penge.
- tömeg: 0,040 kg
 
Munkapad:
- hossza: 19,50 cm
- szélessége: 8 cm
- magasság: 2,50 cm
- tömeg: 0,045 kg
 
Zsülien répa almával, hagymás krumpli csíkokkal és fokhagymás marhaszelettel
 
Hozzávalók:
   300 g vékony marhaszelet
   500 g burgonya (kemény)
   1 hagyma
   2 répa
   1 savanykás alma
   2 gerezd fokhagyma
   1 citrom
   4-5 evőkanál vaj
 - frissen reszelt szerecsendió
 - curry (szósz)
 - fahéj
 - ánizs (por)
 - cukor vagy méz
 - frissen őrölt fekete bors
 - só ízlés szerint
 
Elkészítése:
A krumplit hámozzuk meg, majd reszeljük vékony csíkokra. A lereszelt krumpliból kézzel nyomjuk ki a levet, majd kavarjuk el a felaprított hagymával. A répát és az almát hámozzuk meg, majd a répát vágjuk vékony szálakra (zsülien), az almát pedig kicsi darabokra.
Egy forró serpenyőbe (wok) tegyük a hagymás krumplit, sózzuk meg alaposan, majd szórjuk meg némi frissen őrölt fekete borssal és frissen reszelt szerecsendióval. Állandó kavargatás mellett pirítsuk puhára. Alkalmanként adjunk hozzá 2-3 teáskanálnyi vajat, összesen kb. 1-1,5 evőkanálnyi vaj kerül a krumpliba.
Egy másik serpenyőbe tegyük a répát és az almát 1,5-2 evőkanálnyi vaj kíséretében. Enyhén sózzuk, 2-3 csipet cukorral, csipet frissen őrölt szerecsendióval, csipet ánizzsal, ½ teáskanálnyi fahéjjal és ½ teáskanálnyi curryvel fűszerezzük. Közepes hőmérsékleten hagyjuk sülni. Végül ismét egy újabb serpenyőben közepes hőmérsékleten olvasszuk meg az egy megmaradt evőkanálnyi vajat. Tegyük bele a vékony marhaszeleteket, s amíg az egyik oldalán sütjük, fűszerezzük sóval és borssal, majd szórjuk meg vékony szeletekre vágott fokhagymával. Süssük meg a hús másik oldalát is, úgy, hogy ekkor a fokhagyma is halvány színt kapjon.
Tálaláskor a kétféle köretet 1-1 szelet hússal rendezzük el a tányéron.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: