Muffin sütőforma tapadásmentes bevonattal 12 db-os 699398 - AMB
Fogyasztói ár: 3,450 Ft
Egy muffin sütőforma tapadsmentes bevonattal ha jó minőségű kincset ér a konyhában. Anyag összetétele 0,5 mm vastag Ilag tapadásmentes bevonatú lemez. A muffin egy süteményfajta, melynek két fő változata az angol és az amerikai muffin. Legtöbbször kifejezetten erre a célra gyártott és vajjal vagy növényi zsiradékkal kikent muffin-sütőben sütik meg.
Méretek: - hosszúság: - 35 cm
- szélesség: - 26,5 cm
- magasság: - 3 cm
- tömeg: - 0,415 kg
Muffin méret: - átmérő alsó: - 5 cm; - felső: - 6 cm
- magasság: - 3 cm
- süthető muffin mennyiség: - 12 db
Mogyorós muffin
Hozzávalók:
- 16 dkg liszt
- 6 dkg keményítő
- 3 teáskanál sütőpor
- 12 dkg durvára vágott földimogyoró
- 12 dkg margarin
- 5 dkg cukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 10 dkg mogyoró krém
- só
- 3 tojás
- 2 csomag mandulaaroma (vagy rumaroma)
- 1 dl tej
Elkészítése:
A lisztet a sütőporral, a keményítővel és a mandulával elkeverjük. Egy másik tálban a tojást, a cukrot, a margarint és a vaníliás cukrot habosra keverjük. Ehhez a masszához keverjük még hozzá a sót, a mogyoró krémet, az aromákat és a tejet, majd ha ezzel megvagyunk, adjuk hozzá a lisztes keveréket. A muffin formákba öntve mindegyik tetejére 1 db mogyorót teszünk. 200 fokon 20-25 percig sütjük.
Sacher muffin
Hozzávalók 12 darabhoz:
- 15 dkg liszt
- 20 dkg kristálycukor
- 1 dl olaj
- 2 dl tejföl
- 7 dkg darált dió
- 2 tojás
- 1 sütőpor
- 10 dkg instant kakaópor
- kevés rumaroma
- 24 szem meggy
Elkészítése:
A tojást és a cukrot jól kikeverjük, majd hozzáadjuk a többi hozzávalót is. Alaposan összekeverjük. Ezután a muffin formákba belemerjük a keveréket és mindegyikbe 2 kettő) szem meggyet helyezünk. Előmelegített sütőben 200 fokon 20-25 percig sütjük.
Miután tálra rakjuk, fél tábla csokoládét és 2 (kettő) evőkanál sárgabarack-levárt összemelegítünk, és a muffin-okra kenjük.
Írjon vélemény
Az Ön neve:Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
Értékelés: Rossz Jó
Írja be az ellenőrző kódot: