Kapcsos tortaforma szögletes tapadásmentes 829917 AMB
Származási ország: Lengyel
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 4,250 Ft
Egy jó minőségű kapcsos tortaforma kincset ér a konyhában ha tortát kell sütni. <Kapcsos tortaforma szögletes tapadásmentes 829917 AMB> vásárlása a legjobb választás az edenyek.hu webáruházából. A gránit bevonatos kapcsos tortaforma, más-néven csatos tortaforma anyaga ilafon bevonatos fém lemez, kapcsos zárszerkezet és ilafon bevonatos fém aljzat.
Méretek: - hosszúság: - a tortaforma alja: - 28 cm; - tortaforma: - 24 cm
- szélesség: - a tortaforma alja: - 28 cm; - tortaforma: - 24
- magasság a tortaforma aljával: - 8 cm; - tortaforma: - 6,7 cm
- tömeg: - 0,610 kg
- űrtartalom: - 2,20 liter
Dió torta
Hozzávalók:
- 12,5 dkg búzaliszt
- 8 dkg cukor
- 1 tojássárgája
- 1 csipet só
- 10 dkg hideg vaj
- 1 tojás, fél dl tejszín
- 3 evőkanál rum
- 1 csipet fahéj
- 10 dkg durvára vágott dió
- liszt a kinyújtáshoz
- vaj a formához
Elkészítése:
A lisztet 3 dkg cukorral, a tojássárgájával, a sóval és 8 dkg vajjal összegyúrjuk. A tésztát 12 órára hűvös helyre tesszük.
A sütőt előmelegítjük 220 fokra, a formát kikenjük. A tésztát kinyújtjuk, és kibéleljük vele a formát. A tészta alját megszurkáljuk, sütőpapírral befedjük, és szárított borsóval megszórjuk. A sütőben 12-15 percig elősütjük, ezután eltávolítjuk róla a papírt és a borsót.
A maradék cukrot elkeverjük a tojással, és a tejszínnel. A maradék vajat felolvasztjuk és a rummal, a fahéjjal, a dióval a tojásos keverékhez adjuk. Elosztjuk a tésztán, majd 35-40 perc alatt készre sütjük. A formában hagyjuk kihűlni.
Írjon vélemény
Az Ön neve:Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
Értékelés: Rossz Jó
Írja be az ellenőrző kódot: