G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás
Legnépszerűbbek

6 literes rozsdamentes gulyás bogrács 1730

6 literes rozsdamentes gulyás bogrács 1730
Származási ország: Magyarország
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 13,990 Ft
Db:  Kosárba
   - VAGY -   
6 literes rozsdamentes gulyás bogrács 1730 6 literes rozsdamentes gulyás bogrács 1730 6 literes rozsdamentes gulyás bogrács 1730
Egy 6 literes rozsdamentes gulyás bogrács kincset ér, ha bográcsban szeretnék főzni. Anyag összetétele 1,2 mm vastag 18/10-es króm-nikkel rozsdamentes nemesacél lemez méretre szabva alakra préselve kizárva minden nemű illesztést forrasztást vagy hegesztést. A füleket utólag szegecseléssel rögzítik a már eredeti alakját elnyert edényre. Időálló, könnyen tisztítható. Nyílt lángon a szabadban a legcélszerűbb használni. Figyelem: - űrtartalom = az edény színültig töltve!
Megjegyzés! A bográcsállvány és a fedő csak szemléltető, NEM tartozék, NEM tartozik az ÁRBA!
 
Méretek:
- átmérő alsó: - 17 cm; - felső: - 30 cm; - pereménél: - 34 cm
- magasság: - 14,5 cm
- tömeg: - 1,50 kg
- űrtartalom: - 6 liter
 
Babgulyás
 
Hozzávalók:
 - 70 dg tarkabab
 - 1 kg marha lábszár
 - 10 dkg zeller
 - 20 dkg sárgarépa
 - 3 dkg fokhagyma
 - 20 dkg vöröshagyma
 - 2 db babérlevél
 - 2 dkg só
 - 5 dkg fűszerpaprika
 - 3 dkg delikát
 - 20 dkg zsír
 - 5 dkg erős paprika krém  
 - 2 db tojás
 - 20 dkg liszt
 - 1 kávéskanál Borsika fű  
 - 50 dkg füstölt oldalas
 - 1 szál rozmaring (segíti a bélműködést)
 
Elkészítése:
Az apróra vágott hagymát a zsíron üvegesre pirítjuk, majd hozzáadjuk a kockára vágott marhahúst. Addig kevergetjük, míg a húslevet enged. Ekkor lefedjük, és addig pároljuk, még a leve elfő. Félre húzzuk a láng fölül, meghintjük pirospaprikával és felengedjük vízzel, hogy ellepje és visszatesszük párolni, amíg a hús félig, megpuhul. Ha kell, közben pótoljuk a vizet. Ha a hús félig kész, hozzá adjuk a beáztatott babot felöntjük vízzel és hozzá adjuk a fűszereket. Addig főzzük még majdnem puha lesz. Ekkor Csipetkét rakunk bele és készre főzzük. Ha kell, utána ízesítünk.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: