6 literes rozsdamentes gulyás bogrács 1730
Származási ország: Magyarország
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 13,990 Ft
Egy 6 literes rozsdamentes gulyás bogrács kincset ér, ha bográcsban szeretnék főzni. Anyag összetétele 1,2 mm vastag 18/10-es króm-nikkel rozsdamentes nemesacél lemez méretre szabva alakra préselve kizárva minden nemű illesztést forrasztást vagy hegesztést. A füleket utólag szegecseléssel rögzítik a már eredeti alakját elnyert edényre. Időálló, könnyen tisztítható. Nyílt lángon a szabadban a legcélszerűbb használni. Figyelem: - űrtartalom = az edény színültig töltve!
Megjegyzés! A bográcsállvány és a fedő csak szemléltető, NEM tartozék, NEM tartozik az ÁRBA!
Méretek:
- átmérő alsó: - 17 cm; - felső: - 30 cm; - pereménél: - 34 cm
- magasság: - 14,5 cm
- tömeg: - 1,50 kg
- űrtartalom: - 6 liter
Babgulyás
Hozzávalók:
- 70 dg tarkabab
- 1 kg marha lábszár
- 10 dkg zeller
- 20 dkg sárgarépa
- 3 dkg fokhagyma
- 20 dkg vöröshagyma
- 2 db babérlevél
- 2 dkg só
- 5 dkg fűszerpaprika
- 3 dkg delikát
- 20 dkg zsír
- 5 dkg erős paprika krém
- 2 db tojás
- 20 dkg liszt
- 1 kávéskanál Borsika fű
- 50 dkg füstölt oldalas
- 1 szál rozmaring (segíti a bélműködést)
Elkészítése:
Az apróra vágott hagymát a zsíron üvegesre pirítjuk, majd hozzáadjuk a kockára vágott marhahúst. Addig kevergetjük, míg a húslevet enged. Ekkor lefedjük, és addig pároljuk, még a leve elfő. Félre húzzuk a láng fölül, meghintjük pirospaprikával és felengedjük vízzel, hogy ellepje és visszatesszük párolni, amíg a hús félig, megpuhul. Ha kell, közben pótoljuk a vizet. Ha a hús félig kész, hozzá adjuk a beáztatott babot felöntjük vízzel és hozzá adjuk a fűszereket. Addig főzzük még majdnem puha lesz. Ekkor Csipetkét rakunk bele és készre főzzük. Ha kell, utána ízesítünk.
Írjon vélemény
Az Ön neve:Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
Értékelés: Rossz Jó
Írja be az ellenőrző kódot: