G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás
Legnépszerűbbek

Kétpengés zöldséghámozó zsülien szeletelő 961117-CKM 7 cm

Kétpengés zöldséghámozó zsülien szeletelő 961117-CKM 7 cm
Származási ország: Magyar-Német
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 4,850 Ft
Db:  Kosárba
   - VAGY -   
Kétpengés zöldséghámozó zsülien szeletelő 961117-CKM 7 cm Kétpengés zöldséghámozó zsülien szeletelő 961117-CKM 7 cm Kétpengés zöldséghámozó zsülien szeletelő 961117-CKM 7 cm Kétpengés zöldséghámozó zsülien szeletelő 961117-CKM 7 cm
A kétpengés zöldséghámozó zsülien szeletelő 961117-CKM 7 cm markolata és a munkapad anyaga kemény szilikon alapú műanyag. A billenő fejes vágó szerkezetek kiváló minőségű fogazott rozsdamentes solingeni acél pengék. A kétpengés zöldséghámozó zsülien szeletelő gyalupadja egyben a tárolója is. Jobb és balkezes, oda vissza hámoz és szeletel, juliennet vág, citrom, gyömbér és fokhagyma reszelő is egyben. Díszítésre is alkalmas, és mindez egy termékben.
Tisztítása: - első használat előtt és minden használat után meleg folyékony semleges mosogatószeres vízben mosogassuk el, öblítsük bő vízben, majd szárítsuk meg. Kerüljük a karcosodást okozó szerek és eszközök használatát! Mosogatógépben is mosható, de nem ajánlott.
Figyelem!
Nagyon éles, ha nem rendeltetés szerűen használjuk, a kezet elvághatja. A gyerekek elől elzárandó.
 
Részletes méretleírás:
- hosszúság: 17 cm (markolat vége és vágópengéket rögzítő oszlop vége közötti távolság)
- szélesség: 7,20 cm (oszlopok közötti külső távolság)
- szélesség (vágópengék): 6,50 cm, ebből 5 cm a vágófelület.
- vágópengék száma: 2 db. Egy hámozó penge és egy zsülien vágó penge.
- tömeg: 0,040 kg
 
Munkapad:
- hossza: 20,20 cm
- szélessége: 9,70 cm
- magasság: 2,50 cm
- tömeg: 0,050 kg
 
Kocka, - hasáb, - szalma, - zsülien, - rácsos, - mogyoró és korongburgonya
 
Hozzávalók 4 személyre:
  1,20 kg burgonya,
  5 dl olaj,
- só ízlés szerint
(a mogyoró burgonyához 2 kg burgonya)
 
Elkészítése:
A meghámozott krumplit a kívánt formára vágjuk (kocka, hasáb, szalma, zsülien). A mogyoróburgonyát különleges, félgömb alakú kanállal egyenletes gömb alakra vájjuk. A korongburgonyát uborkagyalun, a rácsos burgonyát hullámos gyalun, minden szeletelésnél 90° - kal elfordítva gyaluljuk le. A formázott krumplit konyharuhán leszárítjuk, majd forró (kb. 180 °C ) olajba, többször megkeverve aranysárgára sütjük. A szűrőkanállal kiemelt, lecsöpögtetett, sült krumplit megsózzuk és forrón tálaljuk.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: