G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás
Legnépszerűbbek

Szilikon tortaforma 26 cm-es 990-262-OL

Szilikon tortaforma 26 cm-es 990-262-OL
Gyártó: OLI-OLA
Származási ország: Francia
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 4,990 Ft
Db:  Kosárba
   - VAGY -   
Szilikon tortaforma 26 cm-es 990-262-OL Szilikon tortaforma 26 cm-es 990-262-OL Szilikon tortaforma 26 cm-es 990-262-OL
Vásároljon szilikon tortaforma termékünkből ajándékba családtagjainak, ismerőseinek vagy saját részére! A szilikon tortaforma elengedhetetlen tartozéka a modern konyhának. <Szilikon tortaforma 26 cm-es> vásárlása a legjobb választás az edények.hu webáruházából. A szilikon tortaforma anyaga 0,5 mm vastagságú szilikon. A szilikon tortaforma hőálló tartománya mínusz 40 és plusz 230 Celsius fok közötti.
 
Részletes méretleírás:
- átmérő belső: - 26 cm; - külső: - 27 cm
- magasság belső: - 4,4 cm; - külső: - 4,6 cm
- tömeg: - 0,150 kg
- űrtartalom: - 2,30 liter
 
Dió torta
 
Hozzávalók:
 - 12,5 dkg búzaliszt
 - 8 dkg cukor
 - 1 tojássárgája
 - 1 csipet só
 - 10 dkg hideg vaj
 - 1 tojás, fél dl tejszín
 - 3 evőkanál rum
 - 1 csipet fahéj
 - 10 dkg durvára vágott dió
 - liszt a kinyújtáshoz
 - vaj a formához
 
Elkészítése:
A lisztet 3 dkg cukorral, a tojássárgájával, a sóval és 8 dkg vajjal összegyúrjuk. A tésztát 12 órára hűvös helyre tesszük.
A sütőt előmelegítjük 220 fokra, a formát kikenjük. A tésztát kinyújtjuk, és kibéleljük vele a formát. A tészta alját megszurkáljuk, sütőpapírral befedjük, és szárított borsóval megszórjuk. A sütőben 12-15 percig elősütjük, ezután eltávolítjuk róla a papírt és a borsót.
A maradék cukrot elkeverjük a tojással, és a tejszínnel. A maradék vajat felolvasztjuk és a rummal, a fahéjjal, a dióval a tojásos keverékhez adjuk. Elosztjuk a tésztán, majd 35-40 perc alatt készre sütjük. A formában hagyjuk kihűlni.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: