Zománcozott fémnyelű szeletsütő 22 cm KP-22/3-TFA
Fogyasztói ár: 2,450 Ft
Vásároljon a zománcozott fémnyelű szeletsütő kínálatunkból! A zománcozott fémnyelű szeletsütő elengedhetetlen tartozéka a konyhának. A zománcozott fémnyelű szeletsütő több feladatot ellátó, és célt szolgáló hasznos sütőeszköz, melyet a civilizált ételelkészítés során használunk. A zománcozott fémnyelű szeletsütő anyaga 1 mm vastagságú vaslemez méretre szabva, alakra préselve kizárva minden nemű illesztést forrasztást vagy hegesztést. A zománcozott fémnyelű szeletsütő nyélét utólag hegesztik az edényre, majd duplán zománcozzák, a már eredeti alakját elnyert szeletsütőt. A zománcozott fémnyelű szeletsütő időálló, könnyen tisztítható. A zománcozott fémnyelű szeletsütő gáz, elektromos, üvegkerámia, halogén és fatüzelésű tűzhelyen egyaránt használható. A zománcozott fémnyelű szeletsütő mosogatógépben tisztítható.
Figyelem! - űrtartalom = a szeletsütő színültig töltve!
Méretek: - átmérő alsó: - 18,50 cm; - felső: - 22 cm
- átmérő nyéllel: - 37,50 cm
- magasság: - 4,40 cm
- tömeg: - 0,350 kg
- űrtartalom: - 2,50 liter
Steak sütése
A marhasült általában akkor jó, ha belül piros vagy rózsaszín.
A ram steaket mindkét oldalukon 3-3 percig süssük. Ekkor sülnek rózsaszínűre. A borjúkarajt mindkét oldalán 6 percig süssük. A sertéskarajt 5-6 percig süssük, a borjúszeletet, mindkét oldalán 4-4 percig, a medalionokat 3-3 percig, a báránykarajt szintén 3-3 percig süssük.
Ha a húst bundázzuk, süssük 1-2 perccel tovább.
Tanácsok:
- Ha egyszerre több hússzeletet sütünk ki, vágjuk ezeket egyforma vastagságúra.
- steaket csak öntöttvas serpenyőben süssünk, mert ezek alja egyenletesen veszi fel, és adja le a hőt.
- Süthetünk olajban, vagy növényi eredetű sütőmargarinban.
- Miután megsült a hús, öntsük le a zsírját, és forgassuk a steaket forró vajba. Ettől még ízletesebb lesz.
- Ha olajban pácoljuk a steaket, kipróbálhatjuk mogyoró-, dió-, olíva- vagy mandulaolajban pácolni, ezáltal különleges zamata lesz a húsnak.
- Tálalásig takarjuk le a kész steaket.
- Minden steaket, mindkét oldalán rövid ideig, nagy lángon pirítsuk meg. A hús felületén így rögtön kicsapódik a fehérje, és ízletes bevonatot képez.
Írjon vélemény
Az Ön neve:Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
Értékelés: Rossz Jó
Írja be az ellenőrző kódot: