Gránit bevonatos tepsi 37×25 cm 829818-DOM
Fogyasztói ár: 3,650 Ft
A gránit bevonatos tepsi 37×25 cm 829818-DOM egy hagyományos és jellegzetes sütőforma gránit bevonattal. Nagy mélységben, magas hőmérsékleten és nagy nyomáson keletkezet mélységi magmás kőzet bevonatával készül. Anyaga 1 mm vastag vaslemez méretre szabva, alakra préselve kizárva minden nemű forrasztást vagy hegesztést majd a felülete gránit bevonattal kezelt. Mikrohullámú sütő kivételével minden tűzhely sütőjében és kemencében használható. Könnyen tisztítható, mosogatógépbe rakható.
Figyelem! - űrtartalom = a gránit bevonatos tepsi színültig töltve!
Méretek: - hosszúság belső alsó: - 29,50 cm; - belső felső: - 32 cm
- hosszúság külső alsó: - 30,20 cm; - külső felső: - 36,50
- szélesség belső alsó: - 20 cm; - belső felső: - 22 cm
- szélesség külső alsó: - 20,30; - külső felső: - 24,70 cm
- magasság belső: - 5,60 cm; - külső: - 5,90 cm
- tömeg: - 0,485 kg
- űrtartalom: - 3,60 liter
Lekváros linzer
Hozzávalók:
- 20 dkg puha vaj
- 10 dkg + 3 evőkanál porcukor
- 1 zacskó vaníliás cukor
- 2 tojássárgája
- 25 dkg liszt
- 10 dkg darált mandula
- 15 dkg málnadzsem
- 2 teáskanál citromlé
- Folpack, sütőpapír
Elkészítése:
A vajat 10 dkg porcukorral meg a vaníliás cukorral krémesre keverjük a robotgép habverőjével. Egyenként beledolgozzuk a tojássárgájákat, majd hozzáadjuk a mandulával elvegyített lisztet, és sima tésztává gyúrjuk. Folpackba csomagoljuk és kb. 30 percre hűtőbe tesszük. A tésztát kis adagokban két réteg sütőpapír között kb. 3 mm vastagságúra nyújtjuk, majd kb. 4 cm átmérőjű köröket szúrunk ki belőle. A felének a középébe kisméretű formákkal csillag és szív alakú lyukakat készítünk. A linzereket sütőpapírral bélelt tepsikbe fektetjük. Előmelegített sütőbe toljuk, és 175 fokon tepsinként 8-10 percig sütjük. (Vigyázat, gyorsan megéghet!) Amíg a tészta hűl, addig a dzsemet simára keverjük a citromlével, majd kissé felmelegítjük. A lyukas linzereket meghintjük a maradék porcukorral, a dzsemet a többi linzerre kenjük, majd összeragasztjuk a tetejükkel. Kissé rányomjuk és száradni hagyjuk.
Írjon vélemény
Az Ön neve:Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
Értékelés: Rossz Jó
Írja be az ellenőrző kódot: