G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás
Legnépszerűbbek

Gránit bevonatos indukciós serpenyő 20 cm KP-500/144/L-AMB

Gránit bevonatos indukciós serpenyő 20 cm KP-500/144/L-AMB
Gyártó: AMBITION
Származási ország: Lengyel
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 8,450 Ft
Db:  Kosárba
   - VAGY -   
Gránit bevonatos indukciós serpenyő 20 cm KP-500/144/L-AMB Gránit bevonatos indukciós serpenyő 20 cm KP-500/144/L-AMB Gránit bevonatos indukciós serpenyő 20 cm KP-500/144/L-AMB
Vásároljon a gránit bevonatós indukciós serpenyő kínálatunkból! A  gránit bevonatós indukciós serpenyő gyakorlatias, formatervezett és a kivitelezése vonzó. A gránit bevonatós indukciós serpenyő elengedhetetlen tartozéka a konyhának, az indukciós tűzhelynek, célszerűsége pedig nem elhanyagolható. A gránit bevonatós indukciós serpenyő anyaga alumínium ötvözetből kialakított alakzat. Belső felülete gránit bevonattal kezelt. A gránit bevonatós indukciós serpenyő szilikon hatású fogantyúval (nyéllel) van felszerelve. A gránit bevonatós indukciós serpenyő, gáz, elektromos, üvegkerámia, halogén, indukciós az-az gerjesztéses és fatüzelésű tűzhelyen egyaránt jó hatásfokkal használható. A gránit bevonatós indukciós serpenyő mosogatógépbe rakható.
Figyelem! - a serpenyő űrtartalma = a serpenyő színültig töltve
 
Méretek: - átmérő belső: - 20 cm; - külső: - 20,6 cm
               - átmérő nyéllel: - 37 cm
               - magasság belső: - 4 cm; - külső: - 4,5 cm
               - tömeg: - 0,510 kg
               - űrtartalom: - 1,00 liter
 
Gombás sertésszelet
 
Hozzávalók:
 - 4 szelet sertéshús (tarja, karaj vagy felsál)
 - 2 fej hagyma
 - 20 dkg gomba
 - petrezselyem
 - olíva olaj vagy sertés zsír, tetszés szerint
 - tejföl, ízlés szerint
 - só ízlés szerint
 - bors, ízlés szerint
 - paradicsompüré, ízlés szerint
 - 1 frissen reszelt paradicsom
 - 1- 2 dl fehérbor
 
Elkészítése:
Először a húst sózzuk, borsozzuk. A hagymát olajon vagy zsíron megdinszteljük, hozzáadjuk a szeletelt gombát, paradicsompürét, sózzuk, borsozzuk, felöntjük a borral, és készre pároljuk. Megszórjuk petrezselyemmel, behabarjuk a tejföllel, és ízesítjük. A húst olajon megsütjük, és hozzáadjuk a kész gombás mártáshoz. A köret lehet főtt krumpli, rizs vagy akár vegyesen (vegyes köret).

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: