Qualum Basic indukciós serpenyő 24 cm 054/227-AMB
Fogyasztói ár: 7,650 Ft
A Qualum Basic indukciós serpenyő kovácsolt alumínium ötvözetből készül, ami nagyon tartós, és ellenáll a deformálásnak. Vásároljon a Qualum Basic indukciós serpenyő kínálatunkból! A Qualum Basic indukciós serpenyő elengedhetetlen tartozéka az edénykészletünknek, célszerűsége pedig vitathatatlan. A Qualum Basic indukciós serpenyő vastag falai tárolják a hőt, igy a serpenyő hosszabb ideig marad meleg, és maga a sütés is gazdaságosabb. Az indukciós serpenyő belsejét tapadásmentes Qualum Basic bevonat borítja. A Qualum Basic bevonat garantálja az egészséges, alacsony zsírtartalmú sütést az ételek letapadás nélkül. A Qualum Basic nagyon jó tapadásgátló és kopásállóságú bevonat. Ahhoz, hogy az indukciós serpenyő tapadásgátló és kopásállóságú bevonatát megőrizzük, fém tárgyal nem nyúlhatunk bele, csak fa, műanyag vagy szilikon komponensű műanyag tárgyal. A vastag indukciós talp biztosítja azt, hogy a serpenyő minden típusú tűzhelyen használható legyen. A vörös külső szín, a fekete nyéllel kombinálva, kiemeli az indukciós serpenyő elegáns formáját, és fényűző jelleget kölcsönöz neki.
Megjegyzés: - Bárminemű fém tárgyal, fém kanállal, fém villával, fém késsel a serpenyő nem szabad nyúlni, mert megsérthetjük a bevonatot.
Figyelem! - űrtartalom = a serpenyő színültig töltve
Figyelem! - Garanciát érvénytelenítő ok, (elveszti a garanciát) ha fém tárgyat használunk a fazékba, úgy a főzésnél mint a tálalásnál!
Méretek: - átmérő alsó belső: - 20,50 cm; - külső: - 21 cm
- átmérő felső belső: - 24 cm; - külső: - 25.50 cm
- átmérő nyéllel: - 45,50 cm
- magasság belső: - 4,50 cm; - külső: - 5 cm
- tömeg: - 0,970 kg
- űrtartalom: - 1,70 liter
Libamáj zsírban sütve
Hozzávalók:
- 80 dkg libamáj
- 1,6 kg libaháj
- 1,5 fej fokhagyma
- 1 l tej
- egy nagy fej lilahagyma
- só ízlés szerint
- pirospaprika ízlés szerint
Előkészítése:
A sütés előtti nap a libamájat beáztatjuk 1 liter tejbe, amibe beletörünk majdnem 1 (egy) egész fej fokhagymát.
Elkészítése:
Apró kockákra vágjuk a libahájat, és kevés vízzel feltesszük főni. Amikor zsírjára sült és ropogós tepertő lett belőle, a tepertődarabokat kiszedjük, és a megmaradt zsírban a májat megsütjük. Sütés közben hozzápasszírozzuk a megmaradt fokhagymát. Lassú tűzön kell sütni, nehogy leégjen az alja. Kb. 45 percet sütjük mindkét oldalát, úgy az igazi, ha ellepi a zsír. A legvégén sózzuk, kevés pirospaprikát teszünk bele, elkeverjük és levesszük a tűzről. Tűzálló tálba áttesszük, ráöntjük a megmaradt zsírt, hagyjuk kihűlni, majd hűtőbe tesszük. Másnap reggel a megdermedt zsírból kivéve felszeleteljük, friss kiflivel vagy friss meleg kenyérrel és rengeteg lilahagymával tálaljuk. Természetesen a tepertő sem megy veszendőbe, azt frissen kell elfogyasztani jó sok lilahagymával.
Írjon vélemény
Az Ön neve:Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
Értékelés: Rossz Jó
Írja be az ellenőrző kódot: