Zöldség-gyümölcs aprító és keverő 218/568-DOM
Fogyasztói ár: 4,450 Ft
Vásároljon a zöldség-gyümölcs aprító és keverő kézi centrifuga kínálatunkból saját részére, vagy ajándékba családtagjainak, barátainak! Egy zöldség-gyümölcs aprító és keverő kézi centrifuga beszerzése a legjobb választás. A zöldség-gyümölcs aprító elengedhetetlen tartozéka a konyhafelszerelésünknek, a modern konyhánknak, a célszerűsége pedig vitathatatlan. A zöldség-gyümölcs aprító segítségével gyorsan és egyszerűen készíthetünk zöldség salátákat, apríthatunk gyümölcsöt, vagy akár habosíthatunk tejszint, verhetünk fel vele tojást omlettnek, stb. A zöldség-gyümölcs aprító anyaga szilikonalapú műanyag és acélkés. A zöldség-gyümölcs aprító három részből áll úgymint a centrifuga házból, aprító késekből és egy keverőlapátból
Figyelem: - űrtartalom = a zöldség-gyümölcs aprító színültig töltve!
Méretek: - átmérő alsó: 12 cm; - felső: 14 cm; - fedő: 14,50
- magasság: 9,50 cm; - fedővel: 12
- tömeg: 0,145 kg
- űrtartalom: 1,20 liter
Tejfölös - majonézes káposztasaláta
Hozzávalók: (4 adag)
egy fél fej káposzta
2 db sárgarépa
15 dkg sajt (reszelt)
10 evőkanál majonéz
10 evőkanál tejföl
1 teáskanál balzsamecet
1 teáskanál cukor (ízlés szerint)
só ízlés szerint
1 teáskanál bors (őrölt)
Elkészítése:
A káposztát legyaluljuk, besózzuk. Negyed órára félre tesszük.
A sárgarépát zsülienre vágjuk. A sajtot lereszeljük a nagyobb lyukú reszelővel.
A káposztából kicsit kinyomjuk a levet. Hozzákeverjük a sárgarépát, a sajtot.
Végül hozzákeverjük a majonézt, a tejfölt, a balzsamecetet. Rászórjuk a cukrot és a borsót.
Az egészet jól átkeverjük, és lehűtjük.
Írjon vélemény
Az Ön neve:Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
Értékelés: Rossz Jó
Írja be az ellenőrző kódot: