Húsklopfoló gumibevonatós fejjel 25 cm 143/372-DAJ
Fogyasztói ár: 2,650 Ft
Vásároljon a húsklopfoló kínálatunkból saját részére vagy ajándékba barátainak, családtagjainak! Egy jó minőségű húsklopfoló kincset ér a ha sütni szeretnénk. Egy húsklopfoló beszerzése a legjobb választás. A húsklopfoló elengedhetetlen tartozéka a konyhafelszerelésünknek, a modern konyhánknak, a célszerűsége pedig vitathatatlan. A húsklopfoló, húsverő kalapács a hús szövetek lazítására, roncsolására szolgál. A húsklopfoló, húsverő kalapács sűrűn tüskézett oldala a hús szövetek roncsolására szolgál míg a másik a lazítására. A húsklopfoló mosogatógépbe rakható.
Méretek:
Klopfoló feje: - hosszúság: 6 cm
- szélesség: 3,30 cm
- tömeg: 0,180 kg
- hosszúság nyéllel: 25 cm
Cordon Bleu recept
Hozzávalók 4 főre:
4 szép szelet sertéskaraj (vagy pulyka-, csirkemell)
4 szelet gépsonka (vagy valamilyen sonkaféle)
kb. 15 dkg szeletelt vagy reszelt sajt (trappista, füstölt vegyesen)
Panírozáshoz:
2 db tojás
zsemlemorzsa
liszt
olaj
só
Elkészítése:
A hússzeleteket szép nagy szeletekké klopfoljuk, fólia vagy egy nylonzacskó alatt. Sózzuk, mindegyik szeletre teszünk egy-egy szelet sonkát és arra reszelt sajtot. Formásra felgöngyöljük és alufóliába tekerjük. Gőz fölött pároljuk 2-3 percig, így a szép formája megmarad, nem esik szét sütés közben és a sajt sem fog kifolyni. Tojás, liszt, zsemlemorzsába panírozzuk, bő, nem túlforró olajban szép pirosra sütjük. Tálalásnál ferdén szeleteljük, reszelt füstölt sajttal meghintjük.
Írjon vélemény
Az Ön neve:Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
Értékelés: Rossz Jó
Írja be az ellenőrző kódot: