Hasábburgonya szeletelő 2 betéttel 218/773-DOM
Fogyasztói ár: 7,950 Ft
A hasábburgonya szeletelő gyakorlatias, formatervezett, vonzó a külseje és könnyen tisztítható. Vásároljon a hasábburgonya szeletelő kínálatunkból saját részére, vagy ajándékba családtagjainak, barátainak! A hasábburgonya szeletelő elengedhetetlen tartozéka a konyhafelszerelésünknek, a célszerűsége pedig vitathatatlan. A hasábburgonya szeletelő anyaga szilikon alapú kemény műanyagból kialakított ház és nyomókar. A vágóbetétek rozsdamentes acélból kialakított kések bakelit keretben. Gyakorlatias, formatervezett és vonzó külsővel rendelkezik.
Használati utasítás:
- a hámozott burgonyát a kar felemelése után a hasábburgonya vágó tégelyébe kell helyezni, majd a kart lenyomni.
Figyelem! - A vágóbetét cserénél a toló fejet is cserélni kell, amely a nyomó karon helyezkedik el, mert ha nem cseréljük, ki úgy tönkretesszük a készüléket.
Tisztítása:
- semleges folyékony mosogatószerrel. A karcosodást okozó szerek és eszközök használatát kerüljük el. Mosogatógéppel ne mossuk.
Részletes méretleírás:
Hasábburgonya vágó Betétek méretei:
- hosszúság: 26 cm - hosszúság: 8 cm
- szélesség: 9 cm - szélesség: 8,50 cm
- magasság: 14 cm - magasság: - 1,50 cm
- tömeg: 0,325 kg
Hasábburgonya készítése 4 személyre
1 kg C jelölésű krumpli
só
olaj
Elkészítése:
A krumplit pucoljuk meg, majd mossuk meg. Itassuk le róla a nedvességet, különben forró olajba téve nagyon fröcsköl. Vágjuk fel a krumplikat vékony, hosszú, azonos nagyságú darabokra.
Fontos, hogy bőséges, forró zsiradékban süssük. Így egy nagyobb, mélyebb lábosba öntsünk az olajt, és hevítsük fel. Tegyük bele a krumpli egy részét, lehetőleg ne zsúfoljuk tele az edényt. Süssük három-öt percig, majd, amikor elkezd hólyagosodni, szedjük ki, csepegtessük le róla az olajt, és hűtsük ki. Ezt követően tegyük vissza forró zsiradékba, és süssük még két-három percig. Közben ne kevergessük, csak rázogassuk a krumplit, mert könnyen összetörik. Süssük arany barnára, majd szedjük ki, tegyük papírtörlőre, és itassuk le róla az olajt. Még forrón szórjuk meg sóval vagy akár különböző zöldfűszerekkel!
Elkészítési idő: 25 perc
Írjon vélemény
Az Ön neve:Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
Értékelés: Rossz Jó
Írja be az ellenőrző kódot: