Süteményes tepsi Starflon bevonattal 28×22×6 cm 158/566-TRA
Fogyasztói ár: 5,650 Ft
Vásároljon a sütőtepsi Starflon bevonattal kínálatunkból saját részére vagy ajándékba barátainak, családtagjainak! A sütőtepsi Starflon bevonattal több feladatot ellátó, és célt szolgáló hasznos konyhai sütőeszköz, melyet a civilizált ételelkészítés során használunk. A sütőtepsi Starflon bevonattal egy hagyományos és jellegzetes sütőforma kopásálló bevonattal. A Starflon bevonatos sütőtepsi a Starflon T technológia, a Tramontina szakmai fejlesztése a tapadásmentes termékek terén. Összetevője növeli a tapadásmentes erőt és a kopásállóságot, tökéletes összeállítást alkotva, amely minőséget és tartósságot kölcsönöz azon tepsiknek amelyeket Starflon bevonattal kezeltek.
A Starflon tapadásmentes T technológia:
- nagyobb tapadásmentes teljesítmény
- nagyobb kopásállóság
- hosszabb élettartam
- könnyebben tisztítható
- PFOA (teflon) mentes
- több mint 5 000 cikluson (használaton) keresztül, biztosítja a minőséget. Mosogatógépben mosható.
Figyelem! - A karcosodást okozó szerek, fém vágó vagy evőeszközök használatát kerüljük el, mert megsértjük velük a bevonatott. Garanciát kizáró ok ezen eszközök használata!
Figyelem! - űrtartalom = a Starflon bevonatos tepsi színültig töltve!
Méretek: - hosszúság belső: 28 cm; - külső: 33,50 cm
- szélesség belső: 22 cm; - külső: 24,30 cm
- magasság belső: 6,10 cm; - külső: 6,20 cm
- tömeg: 0,260 kg
- űrtartalom: 3,30 liter
Csokoládés - meggyes piskótatekercs
Hozzávalók:
A piskótához:
- 4 db tojás
- 12 dkg cukor
- 2-3 evőkanál kakaópór
- 12 dkg liszt
- csipet só
- 1 mokkáskanál sütőpor
A töltelékhez:
- 25 dkg vanília krém
- 10 dkg fehér csokoládé
- 1 evőkanál olíva olaj
- 3 dl tejszín
- 25 dkg magozott friss meggy, vagy 1/2 üveg magozott meggybefőtt
- 2 cl minőségi rum (Rum Malecon)
A díszítéshez (elmaradhatnak, porcukorral meghintve is mutatós)
- tejszín
- meggy
- csokoládémáz
- 3- 5 csepp minőségi rum
Elkészítése:
A tojásokat szétválasztjuk. A tojásfehérjét a csipet sóval és cukorral kemény habbá verjük. Majd hozzáadjuk a tojás sárgákat, tovább keverjük, majd óvatosan beleforgatjuk a sütőporral elkevert, átszitált lisztet.
Kibélelünk egy tepsit sütőpapírral, majd a tésztamasszát beleöntjük, elsimítjuk, és előmelegített sütőben megsütjük. Porcukorral meghintett konyharuhára borítjuk és melegen feltekerjük. A ruhában feltekerve hagyjuk kihűlni.
Közben elkészítjük a krémet. Cukor nem kell a krémbe! A tejszínt kemény habbá verjük. A csokoládét az olajjal gőz felett felolvasztjuk és hozzáadjuk a vanília krémet.
A tejszínből egy keveset teszünk félre a díszítéshez. A többi tejszínt hozzákeverjük a csokis masszához.
A piskótát a konyharuhából kibontjuk, a krémmel megkenjük. A meggyel megszórjuk, és szorosan feltekerjük.
A díszítéshez a csokoládémázat az olajjal gőz felett felolvasztjuk, 3- 5 csepp minőségi rumot cseppentünk hozzá, és a piskótára egy kiskanállal ide-oda csurgatunk. A keményre vert maradék tejszínhez 1-2 csepp meggypálinkát (Cheri - Brandyt) keverünk, és díszítjük.
Írjon vélemény
Az Ön neve:Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
Értékelés: Rossz Jó
Írja be az ellenőrző kódot: