G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás
Legnépszerűbbek

Gránit bevonatos kalácssütő 37x13 cm 830/128-AMB

Gránit bevonatos kalácssütő 37x13 cm 830/128-AMB
Gyártó: AMBITION
Származási ország: Lengyelország
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 3,850 Ft
Db:  Kosárba
   - VAGY -   
Gránit bevonatos kalácssütő 37x13 cm 830/128-AMB Gránit bevonatos kalácssütő 37x13 cm 830/128-AMB Gránit bevonatos kalácssütő 37x13 cm 830/128-AMB
Vásároljon a gránit bevonatos kalácssütő kínálatunkból! A gránit bevonatos kalácssütő elengedhetetlen tartozéka a konyhának. A gránit bevonatos kalácssütő több feladatot ellátó, és célt szolgáló hasznos konyhai sütőeszköz, melyet a civilizált ételelkészítés során használunk. A kalácssütő egy hagyományos és jellegzetes sütőforma gránitbevonattal. A gránit bevonatos kalácssütő a nagy mélységben, magas hőmérsékleten és nagy nyomáson keletkezet mélységi magmás kőzet bevonatával készül. A kalácssütő 1 mm vastagságú sütőlemez méretre szabva, alakra préselve kizárva minden nemű forrasztást vagy hegesztést majd a felülete gránit bevonattal kezelt. A gránit bevonatos kalácssütő mikrohullámú sütő kivételével minden tűzhely sütőjében használható. A gránit bevonatos kalácssütő könnyen tisztítható, mosogatógépbe rakható.
Figyelem! - űrtartalom = a gránit bevonatos kalácssütő színültig töltve!
 
Részletes méretleírás:
- hosszúság belső alsó: 32 cm; - belső felső: 35 cm
- hosszúság külső alsó: 33 cm; - külső felső peremmel: 39 cm
- szélesség belső alsó: 8,50 cm; -  belső felső: 11 cm
- szélesség külső alsó: 9 cm; - külső felső peremmel: 12,80 cm
- magasság belső: 6 cm; - külső: 6,65 cm
- tömeg: 0,475 kg
- űrtartalom: 2 liter
 
Kakaós kalács
 
Hozzávalók:
 30 dkg liszt
 2 evőkanál cukor
 csipet só
 2 csomag vaníliás cukor
 1 citrom reszelt héja
 1 csomag szárított élesztő (32 g)
 2 evőkanál cukrozatlan kakaó por
 1-1,5 dl langyos tej (gyúrás függvénye)
 1 bő evőkanál étolaj
 1 tojás
 a tetejére 1 tojás (a kenéshez)
 
Elkészítése:
A lisztet elkeverjük a sóval, cukorral, élesztővel, vaníliás cukorral, a citrom reszelt héjával, majd alaposan összegyúrjuk a tojással és annyi tejjel, hogy egy könnyű, lágy tésztát kapjunk, de a kezünkhöz ne ragadjon. A tésztát kétfelé vesszük és az egyik feléhez adunk egy fél evőkanál étolajat, mellyel alaposan átdagasztjuk. A másik feléhez adjuk a kakaóport, belegyúrjuk, majd a másik fél evőkanál olajjal ezt is átdagasztjuk. A tésztákat letakarva 15 percig pihentetjük. Pihentetés után kb. 35×40 cm téglalappá nyújtjuk. A kakaós lapra ráfektetjük a fehér lapot, és mint a bejglit feltekerjük. A rudat félbe hajtjuk és összefonjuk. Egy keskeny sütőformát kibélelünk sütőpapírral és a fonatot beletesszük, majd 30-40 percig ismét pihentetjük, majd a tetejét megkenjük a felvert tojással. Előmelegített sütőben 30 perc alatt készre sütjük.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: