Indukciós serpenyő 22 cm QB 502/452-AMB
Fogyasztói ár: 8,450 Ft
Az indukciós serpenyő elengedhetetlen tartozéka az edényeinknek. Kovácsolt alumínium ötvözetből készült, ami nagyon tartós és ellenáll a deformálásnak. Tapadásmentes Qualum Basic bevonat borítja a belsejét. Vastag fala tárolja a hőt, így a serpenyő hosszabb ideig marad meleg és maga a sütés is gazdaságosabb. Ahhoz, hogy a tapadásgátló és kopásállóságú bevonatát megőrizzük, fém tárgyal nem nyúlhatunk belel. A vastag indukálható acélbetét alj biztosítja azt, hogy minden típusú tűzhelyen használható legyen. A szürke szín, a szürke ergonomikus szilikonhatású nyéllel kiemeli az elegáns formáját és fényűző jelleget kölcsönöz neki.
Megjegyzés: - Bárminemű fém tárgyal, fém kanállal, fém villával, fém késsel nem szabad belenyúlni, mert megsérthetjük a bevonatot.
Figyelem! - űrtartalom = az edény színültig töltve
Figyelem! - Garanciát érvénytelenítő ok, (elveszti a garanciát) ha fém tárgyat használunk a serpenyőbe, úgy a sütésnél mint a tálalásnál!
Részletes méretleírás:
- átmérő alsó belső: 18 cm; - külső: 18,50 cm
- átmérő felső belső: 22 cm; - külső peremmel: 23 cm
- átmérő nyéllel: 41,50 cm
- magasság belső: 4,70 cm; - külső: 5,20 cm
- tömeg: - 0,745 kg
- űrtartalom: 1,50 liter
Csevapcsicsa
Hozzávalók 5 személy részére:
70 dkg darált zsíros marhahús
30 dkg darált zsíros sertéshús
1 mokkáskanál szódabikarbóna
kicsit kevesebb, mint 1 csapott evőkanál só
fél kiskanál őrölt feketebors
1 gerezd fokhagyma vagy 1 kiskanál fokhagymakrém
2-3 evőkanál jéghideg víz (lehet szódavíz is)
A sütéshez:
2-3 evőkanál olíva olaj
A tálaláshoz:
lilahagyma
puha kenyér
Elkészítése:
A kétféle húst kockákra vágjuk, majd kétszer ledaráljuk. Ezután a szódabikarbónával, a sóval, a borssal, a fokhagymával és a jéghideg vízzel alaposan összegyúrjuk. Letakarjuk, és hűtőszekrényben érleljük egy éjszakán át.
Másnap vizes kézzel hüvelykujjnyi kolbászkákat formálunk belőle, amiket kettesével kihegyezett hurkapálcára vagy nyársra húzunk.
Amikor a grillrostély kellően forró, és a fa-szén csak parázslik alatta, a húsos nyársakat rárakjuk, és többször megforgatva kb. 12 perc alatt megsütjük, közben kevés olajjal kenegetjük.
Köretként karikákra vágott lilahagymát és puha kenyeret kínálunk hozzá.
Írjon vélemény
Az Ön neve:Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
Értékelés: Rossz Jó
Írja be az ellenőrző kódot: