G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás
Legnépszerűbbek

Porcukorszóró rozsdamentes 335 ml 078/005-TOR

Porcukorszóró rozsdamentes 335 ml 078/005-TOR
Gyártó: TORO
Származási ország: Csehország
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 1,990 Ft
Db:  Kosárba
   - VAGY -   
Porcukorszóró rozsdamentes 335 ml 078/005-TOR Porcukorszóró rozsdamentes 335 ml 078/005-TOR Porcukorszóró rozsdamentes 335 ml 078/005-TOR
Vásároljon a porcukorszóró kínálatunkból! Egy rozsdamentes porcukorszóró beszerzése a legjobb választás. A porcukorszóró elengedhetetlen tartozéka a konyhafelszerelésünknek, a modern konyhánknak, a célszerűsége pedig vitathatatlan. A rozsdamentes porcukorszóró feladata, hogy minden szempontból megfeleljen a porcukor tárolásának és egyenletes szórásának az adott felületre. A porcukorszóró anyaga 1 mm vastagságú rozsdamentes acéllemez. Könnyen tisztítható, mosogató gépbe rakható.
Figyelem: - űrtartalom = a rozsdamentes porcukorszóró színültig töltve!
 
Részletes méretleírás:
- átmérő belső: 6,80 cm; - külső: 6,90 cm
- magasság belső: 9,30 cm; - külső: 10 cm
- tömege: 0,090 kg
- űrtartalom: 0,335 liter
 
Lekváros linzer
 
Hozzávalók:
 20 dkg puha vaj
 10 dkg + 3 evőkanál porcukor
 1 zacskó vaníliás cukor
 2 tojássárgája
 25 dkg liszt
 10 dkg darált mandula
 15 dkg málnadzsem
 2 teáskanál citromlé
 sütőpapír
 
Elkészítése:
A vajat 10 dkg porcukorral meg a vaníliás cukorral krémesre keverjük a robotgép habverőjével. Egyenként beledolgozzuk a tojássárgájákat, majd hozzáadjuk a mandulával elvegyített lisztet, és sima tésztává gyúrjuk. Folpackba csomagoljuk és kb. 30 percre hűtőbe tesszük. A tésztát kis adagokban két réteg sütőpapír között kb. 3 mm vastagságúra nyújtjuk, majd kb. 4 cm átmérőjű köröket szúrunk ki belőle. A felének a középébe kisméretű formákkal csillag és szív alakú lyukakat készítünk. A linzereket sütőpapírral bélelt tepsikbe fektetjük. Előmelegített sütőbe toljuk, és 175 fokon tepsinként 8-10 percig sütjük. (Vigyázat, gyorsan megéghet!) Amíg a tészta hűl, addig a dzsemet simára keverjük a citromlével, majd kissé felmelegítjük. A lyukas linzereket meghintjük a maradék porcukorral, a dzsemet a többi linzerre kenjük, majd összeragasztjuk a tetejükkel. Kissé rányomjuk és száradni hagyjuk.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: