Citromfacsaró és spray tálkával 933/300-DAJ
Származási ország: Lengyelország
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 1,450 Ft
Vásároljon a citromfacsaró és spray tálkával kínálatunkból! A permetező spriccelő pumpája könnyen belecsavarozható a gyümölcsbe és máris permetezhető a citromlé. A szikikon citromalakú termékbe a gyümölcs helyezhető az egyszerűbb és tiszta kézi facsarás végett. A csomag tartalmaz egy tálat, amelybe a gyümölcsöt a belecsavart pumpával vagy a facsarót citrommal helyezhetjük, hogy ne dőljön el. Mosogatógépbe nem mosható.
Részletes méretleírás:
- szórófej hossza a becsavarható résszel együtt: 10 cm
- citromfacsaró átmérője: 7,30 cm
- a tálka hossza: - 11 cm; - szélessége: - 7 cm
Sült aranymakréla (doráda) berlini burgonyasalátával
Hozzávalók kettő adaghoz:
Sült hal:
600 g hal (2 db aranymakréla)
1 teáskanál só
1 kávéskanál bors
2 szál rozmaring
1 db citrom
2 dl olívaolaj olaj (a sütéshez)
Burgonyasaláta:
1 kg burgonya
1 evőkanál só
1 teáskanál őrölt fűszerkömény
2 közepes újhagyma
1 közepes alma (meghámozva, felkockázva)
1 dl kovászos uborka lé (vagy csemege)
3 evőkanál olívaolaj
1 teáskanál mustár
2 teáskanál cukor
2 evőkanál almaecet
1 evőkanál tökmagolaj (tálaláshoz, elhagyható)
Elkészítése:
A burgonyasaláta: - A burgonyát a sóval és a köménnyel puhára főzzük. Hagyjuk egy kicsit kihűlni, majd hámozzuk meg, és szeleteljük fel. Keverjük össze a többi hozzávalóval.
Sült hal elkészítése:
A halat irdaljuk be 1-2 cm mélyen. Sóval, rozmaringgal és borssal dörzsöljük be alaposan. Fontos, hogy a hal szoba-hőmérsékletű legyen, amikor sütjük. Felhevítjük az olajt egy serpenyőben, és mind a két oldalát 3-4 perc alatt arany barnára sütjük. Ez a halfajta jól bírja a sütést, és nem esik szét. Tálaláskor tehetünk tökmagolajat a burgonyára, citromot pedig a halra.
Írjon vélemény
Az Ön neve:Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
Értékelés: Rossz Jó
Írja be az ellenőrző kódot: