G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás
Legnépszerűbbek

Rostlazító hústű szögletes fehér 060130

Rostlazító hústű szögletes fehér 060130
Gyártó: P.R.C.
Származási ország: P.R.C.
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 1,990 Ft
Db:  Kosárba
   - VAGY -   
Rostlazító hústű szögletes fehér 060130 Rostlazító hústű szögletes fehér 060130 Rostlazító hústű szögletes fehér 060130
A rostlazító hústű anyaga 5 mm rozsdamentes acél tűk, műanyag ház, távtartó és markolat! A húsok rostjainak lazítására, felpuhítására kifejlesztett egyszerű konyhai segédeszköz. Nélkülözhetetlen kiváló termék a háziasszonyok, szakácsok kezében.
 
Részletes méretleírás:
- hosszúság: 5 cm
- szélesség: 5 cm
- a rostlazító hosszúsága markolattal:19 cm
- tűk hosszúsága: 3 cm
- tűk száma: 20 db
- tömeg: 0,145 kg
 
Cordon Bleu recept
 
Hozzávalók 4 főre:
 4 szép szelet sertéskaraj (vagy pulyka-, csirkemell)
 4 szelet gépsonka (vagy valamilyen sonkaféle)
 kb. 15 dkg szeletelt vagy reszelt sajt (trappista, füstölt vegyesen)
 
Panírozáshoz:
 2 db tojás
 zsemlemorzsa
 liszt
 olaj
 só
 
Elkészítése:
A hússzeleteket szép nagy szeletekké klopfoljuk, fólia vagy egy nylonzacskó alatt.
Sózzuk, mindegyik szeletre teszünk egy-egy szelet sonkát és arra reszelt sajtot.
Formásra felgöngyöljük és alufóliába tekerjük.
Gőz fölött pároljuk 2-3 percig, így a szép formája megmarad, nem esik szét sütés közben és a sajt sem fog kifolyni.
Tojás, liszt, zsemlemorzsába panírozzuk, bő, nem túlforró olajban szép pirosra sütjük.
Tálalásnál ferdén szeleteljük, reszelt füstölt sajttal meghintjük.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: