Rostlazító hústű szögletes fehér 060130
Fogyasztói ár: 1,990 Ft
A rostlazító hústű anyaga 5 mm rozsdamentes acél tűk, műanyag ház, távtartó és markolat! A húsok rostjainak lazítására, felpuhítására kifejlesztett egyszerű konyhai segédeszköz. Nélkülözhetetlen kiváló termék a háziasszonyok, szakácsok kezében.
Részletes méretleírás:
- hosszúság: 5 cm
- szélesség: 5 cm
- a rostlazító hosszúsága markolattal:19 cm
- tűk hosszúsága: 3 cm
- tűk száma: 20 db
- tömeg: 0,145 kg
Cordon Bleu recept
Hozzávalók 4 főre:
4 szép szelet sertéskaraj (vagy pulyka-, csirkemell)
4 szelet gépsonka (vagy valamilyen sonkaféle)
kb. 15 dkg szeletelt vagy reszelt sajt (trappista, füstölt vegyesen)
Panírozáshoz:
2 db tojás
zsemlemorzsa
liszt
olaj
só
Elkészítése:
A hússzeleteket szép nagy szeletekké klopfoljuk, fólia vagy egy nylonzacskó alatt.
Sózzuk, mindegyik szeletre teszünk egy-egy szelet sonkát és arra reszelt sajtot.
Formásra felgöngyöljük és alufóliába tekerjük.
Gőz fölött pároljuk 2-3 percig, így a szép formája megmarad, nem esik szét sütés közben és a sajt sem fog kifolyni.
Tojás, liszt, zsemlemorzsába panírozzuk, bő, nem túlforró olajban szép pirosra sütjük.
Tálalásnál ferdén szeleteljük, reszelt füstölt sajttal meghintjük.
Írjon vélemény
Az Ön neve:Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
Értékelés: Rossz Jó
Írja be az ellenőrző kódot: