G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás
Legnépszerűbbek

Kapcsos tortaforma 20 cm 019347-20DOB

Kapcsos tortaforma 20 cm 019347-20DOB
Gyártó: P.R.C.
Származási ország: PRC
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 1,850 Ft
Db:  Kosárba
   - VAGY -   
Kapcsos tortaforma 20 cm 019347-20DOB Kapcsos tortaforma 20 cm 019347-20DOB Kapcsos tortaforma 20 cm 019347-20DOB
A Kapcsos tortaforma 20 cm 019347-20DOB anyaga tapadásmentes bevonattal kezelt fém sütőlemez. Rozsdamentes kapcsos zárszerkezete és levehető aljzata van. Figyelem! - fém vágó, vagy szúró eszközzel nem nyúlhatunk a tortaformába, mert megkarcolhatjuk és ezáltal a garanciát is elveszítjük! Minden típusú tűzhely sütőjében nagyon jó hatásfokkal vehető igénybe, kivéve a mikrohullámú sütőt.
Figyelem! - Mikrohullámú sütőbe nem használható, mosogatógépben nem mosható!
 
Részletes méretleírás:
- átmérő belső: 19 cm; - külső: 20 cm
- magasság belső: 6,20 cm; - külső: 6,50 cm
- tömeg: - 0,225 kg
- űrtartalom: 1,75 liter
 
Citromos torta
 
Hozzávalók:
Az alaphoz: 
 150 g vaj 
 200 g darált keksz 
 
A krémhez: 
 3 db nagy tojás 
 2 citrom leve 
 2 tubus sűrített tej
 
Elkészítése:
A vajat megolvasztjuk és hozzákeverjük a kekszet, majd belenyomkodjuk egy kapcsos tortaforma oldalába és aljába. 
A tojások fehérjét és sárgáját különválasztjuk. A sárgákat és a citrom levét alaposan összekeverjük a sűrített tejjel és óvatosan a tortaformába öntjük. 180 fokra előmelegített sütőben kb. 15-20 percig sütjük. Közben a tojásfehérjéket kemény habbá verjük, (ízlés szerint cukorral lehet édesíteni) és miután kivettük a tortát a sütőből, rásimítjuk, a tetejére majd visszatesszük a sütőbe, és néhány percig még sütjük, amíg világos aranybarna nem lesz. 
A kész tortát ízlés szerint díszíthetjük olvasztott csokoládéval, kandírozott citromszeletekkel, tortadarával, stb. 
Ha kihűlt, lekattintjuk a karimát és szeletelhető.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: