G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás
Legnépszerűbbek

2 késes káposztagyalu 4720 R

2 késes káposztagyalu 4720 R
Gyártó: MAGYAR KISIPAROS
Származási ország: Magyarország
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 12,990 Ft
Db:  Kosárba
   - VAGY -   
2 késes káposztagyalu 4720 R 2 késes káposztagyalu 4720 R 2 késes káposztagyalu 4720 R
Egy jó minőségű 2 késes káposztagyalu kincset ér a konyhában. A munkafelülete fa, vágó szerkezete acélkések. Tök és káposztafélék gyalulására, forgácsolására alkalmas eszköz.
Figyelem a gyalu, vágó kései gyárilag nincsenek kiélezve, megélezve azért, hogy csomagolás és szállítás közben ne okozhassanak balesetet. A késeket csavarral rögzítették, könnyen eltávolíthatóak és élezhetőek. Használatba vétel előtt ajánlott megélezni a vágó késeket és akkor is mikor érezzük, hogy nem úgy vág a gyalunk, ahogy kellene.
 
Méretek:
- hosszúság: - 47 cm
- szélesség belső: - 15,5 cm; - külső: - 20 cm
- vastagság egybe: - 3 cm; - csúszda: - 1,5 cm
- tömeg: - 0,975 kg
- vágó kés: - 2 db
 
Csalamádé recept
 
Hozzávalók:
 - 1.5 kg paprika
 - 1.5 kg uborka
 - 1.5 kg káposzta
 - 1.5 kg vöröshagyma
 - 0.5 kg zöld-paradicsom
 - 0.5 kg sárgarépa
 - 0.5 kg petrezselyem gyökér
 - 0.2 20% ecet
 - 0.3 kg kristálycukor
 - 1 mokkáskanál bórkénpor
 - 1 mokkáskanál borkősavpor
 - 0.1 kg só
 
Elkészítése:
A zöldségeket vékonyra szeljük majd egy nagyobb edénybe téve összekeverjük. A cukrot, sót a felsorolt tartósítókat rászórjuk, és alaposan belekeverjük, majd a kamrába téve 24 óráig állni hagyjuk. Az állási idő után többször megkeverve tisztára mosott dunsztos üvegekbe rakjuk. Jól belenyomkodjuk és a saját levével felöntjük az üvegeket, lezárjuk, és a polcra tesszük. 2-3 évig is eláll.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: