2 késes káposztagyalu 4720 R
Gyártó: MAGYAR KISIPAROS
Származási ország: Magyarország
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Származási ország: Magyarország
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 12,990 Ft
Egy jó minőségű 2 késes káposztagyalu kincset ér a konyhában. A munkafelülete fa, vágó szerkezete acélkések. Tök és káposztafélék gyalulására, forgácsolására alkalmas eszköz.
Figyelem a gyalu, vágó kései gyárilag nincsenek kiélezve, megélezve azért, hogy csomagolás és szállítás közben ne okozhassanak balesetet. A késeket csavarral rögzítették, könnyen eltávolíthatóak és élezhetőek. Használatba vétel előtt ajánlott megélezni a vágó késeket és akkor is mikor érezzük, hogy nem úgy vág a gyalunk, ahogy kellene.
Méretek:
- hosszúság: - 47 cm
- szélesség belső: - 15,5 cm; - külső: - 20 cm
- vastagság egybe: - 3 cm; - csúszda: - 1,5 cm
- tömeg: - 0,975 kg
- vágó kés: - 2 db
Csalamádé recept
Hozzávalók:
- 1.5 kg paprika
- 1.5 kg uborka
- 1.5 kg káposzta
- 1.5 kg vöröshagyma
- 0.5 kg zöld-paradicsom
- 0.5 kg sárgarépa
- 0.5 kg petrezselyem gyökér
- 0.2 20% ecet
- 0.3 kg kristálycukor
- 1 mokkáskanál bórkénpor
- 1 mokkáskanál borkősavpor
- 0.1 kg só
Elkészítése:
A zöldségeket vékonyra szeljük majd egy nagyobb edénybe téve összekeverjük. A cukrot, sót a felsorolt tartósítókat rászórjuk, és alaposan belekeverjük, majd a kamrába téve 24 óráig állni hagyjuk. Az állási idő után többször megkeverve tisztára mosott dunsztos üvegekbe rakjuk. Jól belenyomkodjuk és a saját levével felöntjük az üvegeket, lezárjuk, és a polcra tesszük. 2-3 évig is eláll.
Írjon vélemény
Az Ön neve:Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
Értékelés: Rossz Jó
Írja be az ellenőrző kódot: