G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás
Legnépszerűbbek

Rozsdamentes diódaráló 5 cserélhető betéttel 454671-BQT

Rozsdamentes diódaráló 5 cserélhető betéttel 454671-BQT
Gyártó: BANQUET-EUROPE
Származási ország: Csehország
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 12,990 Ft
Db:  Kosárba
   - VAGY -   
Rozsdamentes diódaráló 5 cserélhető betéttel 454671-BQT Rozsdamentes diódaráló 5 cserélhető betéttel 454671-BQT Rozsdamentes diódaráló 5 cserélhető betéttel 454671-BQT
Rozsdamentes diódaráló 5 cserélhető betéttel anyaga krómacél lemez. A hajtókar fogantyú markolata és a dióprés kemény műanyag. A darálószerkezet 4 részből áll: - a daráló ház, a vágódob, a hajtókar és a préselő. Az univerzális diódaráló 5 db cserélhető darálóbetéttel rendelkezik. Mindez egyszerűen összeszerelhető és a rögzítő csavar segítségével rögzíthető a munkapadhoz.
Tisztítása: - első használat előtt és minden használat után meleg folyékony semleges mosogatószeres vízben mosogassuk el, öblítsük bő vízben, majd szárítsuk meg. Mosogatógépben nem mosható.
 
A daráló dob alakú késeinek rendeltetése:
1. - dió, csokoládé, sajtdarálás
2. - zöldség, gyümölcsdarálás
3. - kenyér, sajtdarálás
4. - zöldség, gyümölcs, krumpli, torma reszelés
5. - zöldség, gyümölcsszeletelő
 
Részletes méretleírás:
- magasság: 24,50 cm
- szélesség: 10 cm
- hajtókar hossza: 13 cm
- dob átmérő: 7,50 cm
- dob mélysége: 7,50 cm
- a daráló tömege összeszerelve: 0,600 kg
 
A garat méretei:
- hosszúság: 6,50 cm
- szélesség: 5,50 cm
- magassá: 3,50 cm
 
A cserélhető betétek méretei:
- átmérő: 7,20 cm
- hosszúság tengely nélkül: 8,20 cm; - tengellyel: 12 cm
- tömege: 0,135 kg
 
A rögzítő csavar legnagyobb nyitható távolsága: 3,50 cm
 
Hagyományos recept (Vasi, zalai parasztételek alapján)
 
Hozzávalók:
 10 nagyobb burgonya
 14-15 evőkanál liszt
 1/2 liter aludttej
    5-6 evőkanál tejföl
    2 tojásnyi zsír
- só ízlés szerint
 
Elkészítése:
A burgonyát megmossuk, meghámozzuk, majd tormareszelőn lereszeljük. A lereszelt burgonyát enyhén kézzel kipréseljük, leszűrjük. A reszeléket aludttejben gyorsan elkeverjük, hogy ne barnuljon meg. Hozzáadjuk a lisztet és a sót, majd jól összekeverjük. Erősen kizsírozott tepsibe öntjük, amelyben arányosan osztjuk el a keveréket. A megmaradt zsírban elkevert tejföllel meglocsoljuk és forró sütőben pirosra sütjük. Egyes vidékeken pirított vöröshagymával is megszórják.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: