G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás
Legnépszerűbbek

Összecsukható szilikon ovális szűrőkosár 801266

Összecsukható szilikon ovális szűrőkosár 801266
Gyártó: TÖRÖKORSZÁG
Származási ország: Törökország
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 2,990 Ft
Db:  Kosárba
   - VAGY -   
Összecsukható szilikon ovális szűrőkosár 801266 Összecsukható szilikon ovális szűrőkosár 801266 Összecsukható szilikon ovális szűrőkosár 801266
Az összecsukható szilikon ovális szűrőkosár a gyümölcsök, zöldségek lecsepegtetésére, - a főzés, befőzés vagy egyéb ételek előkészítése való. A szűrő rugalmas és tartós polimerből készül, PBA-mentes műanyaggal kombinálva. A szűrőt nagyon könnyű tárolni, csak össze kell csukni. Nem csak a konyhában használható, - tökéletes a kempingezéshez, lakókocsikhoz, szabadtéri sütés-főzéshez egyaránt.
Tisztítása: - első használat előtt és minden használat után meleg folyékony semleges mosogatószeres vízben mosogassuk el, öblítsük bő vízben, majd szárítsuk meg. Kerüljük a karcosodást okozó szerek és eszközök használatát! Mosogatógépben is mosható.
 
Részletes méretleírás:
- hosszúság alsó belső: 15 cm; - külső: 15,30 cm
- hosszúság felső belső: 14,50 cm; - külső: 29,50 cm
- szélesség alsó belső: 10 cm; - külső: 11 cm
- szélesség felső belső: 21 cm; - külső: 23 cm
- magasság belső: 10 cm; - külső: 11 cm
- tömeg: 0,300 kg
- űrtartalom: 2,25 liter
 
Zöldségleves
 
Hozzávalók (4-6 személyre):
  40 dkg sárgarépa
  20 dkg fehérrépa
  20 dkg karalábé
  15 dkg zeller
  15 dkg zöldborsó
  10 dkg vöröshagyma
- csontleves
- zsír
- liszt
- petrezselyem
- feketebors, - ízlés szerint
- só, - ízlés szerint
 
Elkészítése:
A zöldségeket mossuk meg majd vádjuk 2-3 milliméter vastag hasábokra, a hagymát és a petrezselymet pedig egészen apróra. A zöldséget, valamint a hagyma és a petrezselyem nagyobb részét kevés zsíron pirítsuk, pároljuk félig puhára, majd öntsük fel 1,5-2 liter csontlevessel. (Csontleves híján használjunk leveskockával (tyúk, marha) feljavított vizet.) Sózzuk, borsozzuk, és lassú tűzön főzzük, amíg a zöldség megpuhul. Az utolsó néhány percre tegyük bele a zöldborsót is. A félretett hagymával és petrezselyemmel készítsünk világos rántást és azzal sűrítsük be a levest.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: