G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás
Legnépszerűbbek

Indukciós serpenyő kerámia bevonattal 24 cm 522702-AMB/MP

Indukciós serpenyő kerámia bevonattal 24 cm 522702-AMB/MP
Gyártó: AMBITION
Származási ország: Lengyelország
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 6,990 Ft
Db:  Kosárba
   - VAGY -   
Indukciós serpenyő kerámia bevonattal 24 cm 522702-AMB/MP Indukciós serpenyő kerámia bevonattal 24 cm 522702-AMB/MP Indukciós serpenyő kerámia bevonattal 24 cm 522702-AMB/MP
Az indukciós serpenyő kerámia bevonattal 24 cm anyaga alumínium ötvözetből kialakított alakzat, szilikonhatású műanyag nyéllel felszerelve. A belső felülete kerámia bevonattal, a külső hőálló metál-festékkel kezelt. A serpenyő acélbetétes hővezető alja biztosítja a gerjeszthetőséget (indukálhatóság), a fűtő energia egyenletes elosztását és teszi energiatakarékossá. Gáz, elektromos, üvegkerámia, indukciós (gerjesztéses) és fatüzelésű kályhán (tűzhelyen) egyaránt használható.
Figyelem! - A serpenyőbe fém tárgyal belenyúlni, szeletelni, tilos!
Tisztítása: - Első használat előtt és minden használat után meleg folyékony semleges mosogatószeres vízben mosogassuk el, öblítsük bő vízben, majd szárítsuk meg. Ne használjunk karcolódást okozó szereket, illetve eszközöket. Mosogatógépben nem mosható.
 
Részletes méretleírás:
- átmérő alsó belső: 18 cm; - külső: 19 cm
- átmérő alsó külső tűzhelyre felfekvő: 16,70 cm
- átmérő felső belső: 24 cm; - külső: 24,80 cm
- hosszúság nyéllel: 44 cm
- magasság belső: 4,20 cm; - külső: 4,70 cm
- tömege: 0,590 kg
- űrtartalom: 1,60 liter
- űrtartalom = a serpenyő színültig töltve!
 
Cordon Bleu recept
 
Hozzávalók 4 főre:
   4 szép szelet sertéskaraj (vagy pulyka-, csirkemell)
   4 szelet gépsonka (vagy valamilyen sonkaféle)
-  kb. 15 dkg szeletelt vagy reszelt sajt (trappista, füstölt vegyesen)
 
Panírozáshoz:
  2 db tojás
- zsemlemorzsa
- liszt
- olaj
- só
 
Elkészítése:
A hússzeleteket szép nagy szeletekké klopfoljuk, fólia vagy egy nejlonzacskó alatt. Sózzuk, mindegyik szeletre teszünk egy-egy szelet sonkát és arra reszelt sajtot. Formásra felgöngyöljük és alufóliába tekerjük. Gőz fölött pároljuk 2-3 percig, így a szép formája megmarad, nem esik szét sütés közben és a sajt sem fog kifolyni. Tojás, liszt, zsemlemorzsába panírozzuk, bő, nem túlforró olajban szép pirosra sütjük. Tálalásnál ferdén szeleteljük, reszelt füstölt sajttal meghintjük.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: