G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás
Legnépszerűbbek

Lágytojástartó készlet 2 db-os 471107-FM

Lágytojástartó készlet 2 db-os 471107-FM
Gyártó: FACKELMANN
Származási ország: Németország
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 1,550 Ft
Db:  Kosárba
   - VAGY -   
Lágytojástartó készlet 2 db-os 471107-FM Lágytojástartó készlet 2 db-os 471107-FM Lágytojástartó készlet 2 db-os 471107-FM Lágytojástartó készlet 2 db-os 471107-FM
A lágytojástartó készlet 2 db-os lehetővé teszi, hogy kényelmesen elfogyaszthassuk a beléje helyezett még forró lágyra főtt tojás tartalmát anélkül, hogy a tojás elborulna. Ez a két darabos lágytojástartó-készlet kiválóan alkalmas a reggelire készített lágytojás felszolgálására. A lágytojástartók kiváló minőségű BPA mentes műanyagból készültek. Tanúsítvány szám: TT-COC-004158, engedélyszám: FSC C111264.
Tisztítása: - Első használat előtt és minden használat után meleg folyékony semleges mosogatószeres vízben mosogassuk el, öblítsük bő vízben, majd szárítsuk meg. Ne használjunk karcolódást okozó szereket, illetve eszközöket. Mosogatógépben is mosható.
 
Részletes méretleírása 1 db lágytojástartónak:
- hosszúság: 12,50 cm
- szélesség: 8,50 cm
- talp magasság: 1 cm; - tartó magasság talpal: 3 cm
- tömeg: 0,015 kg
 
A lágytojás
 
Lágytojást készíteni nem is olyan egyszerű, mint aminek hangzik. A tökéletes végeredményhez nem árt ismerni a trükkjét, ugyanis akár másodperceken is múlhat a siker. Ez az étel hamar megvan, ugyanakkor fejedelmi lakomává emeli a reggeli étkezést.
 
Hozzávalók:
 1 db tojás
 1 liter víz
 csipet só
 
Elkészítése:
Egy edényben forraljunk vizet, amihez adjunk egy csipetnyi sót is. Ha a víz már elérte a forráspontot, tegyük bele a tojást, tojásokat. Lehetőleg ne közvetlenül a hűtőből vegyük ki, mert a nagy hő különbség miatt megrepedhet a tojás héja.
Ahhoz, hogy tökéletes állagot kapjunk, vagyis a végén kívül a fehérje ruganyos, belül a sárgája pedig lágy, mártogatható állagú legyen, 3 percig kell főzni. Mivel fontos az időzítés, érdemes beállítani egy percjelzős órát, így nem csúszunk ki az időből, és a belseje folyós marad. Ha szeretnénk, hogy a sárgája is szilárdabb legyen, akkor öt percig főzzük.
Ha letelt a három perc, öntsük le a tojásról a forró vizet és engedjünk, rá egy kevés hidege vizet majd öntsük le, hogy ne hűtse le a tojást. Ez azért kell, hogy a héja könnyebben leváljon. Helyezzük rá egy tojástartóra, és miután megskalpoltuk már fogyaszthatjuk is egy mókás, vagy teáskanállal. Pirítós dukál hozzá.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: