Salátástál 5,50 literes P-344064-BQT
Fogyasztói ár: 1,650 Ft
A salátástál 5,50 literes P-344064-BQT alapvető eszköz a konyhában. A salátástál külalakra kerek félgömb alakúak, PBA-mentes műanyagból készült edény, keverő kanállal és villával. Hasznos edény a gyümölcsök, zöldségek, szárított hüvelyesek, nyers húsok vízsugár alatti mosására, áztatására - a főzés, befőzés vagy egyéb ételek előkészítésére, vagy saláták készítésére. Nem csak a konyhában használható, - tökéletes a kempingezéshez, lakókocsikhoz, szabadtéri sütés-főzéshez egyaránt.
Tisztítása: - első használat előtt és minden használat után meleg folyékony semleges mosogatószeres vízben mosogassuk el, öblítsük bő vízben, majd szárítsuk meg. Kerüljük a karcosodást okozó szerek és eszközök használatát! Mosogatógépben is mosható.
Figyelem!
A gyümölcsmosó és salátástál 5,50 literes tűzhelyre, forró felületre nem helyezhető, főzni benne nem lehet. Forró késsel, kanállal belenyúlni nem ajánlatos, izzó tárgyat belehelyezni tilos! A gyümölcsmosó és salátástál nem gyermekjáték! - A kisgyermekek elől elzárandó!
Részletes méretleírás:
- átmérő alsó belső: 13 cm; - külső: 13,50 cm
- átmérő felső belső: 27,70 cm; - külső: 29,50 cm
- magasság belső: 14,50 cm; - külső: 15,50 cm
- hőállótartomány: - 25 °C és + 95 °C között
- tömeg: 0,145 kg
- űrtartalom: 5,50 liter
A kanál és villa hossza: 25,50 cm egyenként
Majonézes krumplisaláta
Hozzávalók:
20 dkg jó minőségű préselt-sonka
1 kg piros krumpli
2 keményre főzött tojás
1 nagy fej lila-hagyma
1 nagyobb savanykás alma
4-5 db savanyú uborka
2 dl tejföl
2 dl majonéz
- ízlés szerint só
- bors
- salátalevelek
Elkészítése:
A krumplit alapos mosás után sós vízben, héjában megfőzzük. Majd megpucoljuk, és hagyjuk teljesen kihűlni. Miután kihűlt, darabolyuk. (kockázzuk, vagy hullámvágóval szeleteljük)
Az alma magházát eltávolítjuk, és az összes hozzávalóval együtt apró kockára vágjuk.
Egy tálban a tejföllel és a majonézzel, sóval, borssal összekeverjük.
Ahhoz, hogy az ízek igazán összeérjenek, célszerű előző nap elkészíteni, hűtőben tárolni.
Ahány adagot szeretnénk kiosztani, annyi egészséges salátalevelet megmosunk, majd azokra halmozzuk a krumpli salátát. Hagymakarikákkal díszítjük, és így tálaljuk.
Írjon vélemény
Az Ön neve:Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
Értékelés: Rossz Jó
Írja be az ellenőrző kódot: