G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás
Legnépszerűbbek

V-gyalu, Mandoline szeletelő 128708-ORION

V-gyalu, Mandoline szeletelő 128708-ORION
Származási ország: Csehország
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 9,990 Ft
Db:  Kosárba
   - VAGY -   
V-gyalu, Mandoline szeletelő 128708-ORION V-gyalu, Mandoline szeletelő 128708-ORION V-gyalu, Mandoline szeletelő 128708-ORION
A V-gyalu, Mandoline szeletelő 128708-ORION egyszerűen használható vágóeszköz a gyümölcsök, zöldségek szabályos alakra vágására, szeletelésére. A vágókések, a cserélhető munkapadok V-betű alakjára hasonlító elrendezéséről kapta az elnevezését. Késinek ék alakba való elhelyezése növeli a gyalu hatékonyságát. Szilikon hatású kemény műanyagból, rozsdamentes acélból és egyedülálló borotvaéles acélpengékből készült. Borotvaélesek a pengék, használata mégis 100 %-ig. biztonságos a készletben található ujjvédőnek köszönhetően.
1. Tisztítása:
- Első használat előtt és minden használat után meleg folyékony semleges mosogatószeres vízben mosogassuk el, öblítsük bő vízben, majd szárítsuk meg. Kerüljük a karcosodást okozó szerek és eszközök használatát! Mosogatógépben is mosható, de egyáltalán nem ajánlott.
2. Figyelem!
- A V-gyalu, Mandoline zöldségszeletelő 3 db cserélhető munkapaddal borotva éles, ezért könnyen sérülést okozhat helytelen használata esetén. Gyerekek elől elzárandó.
 
A V-gyalu, Mandoline zöldségszeletelő a következő részekből tevődik össze:
    1 db V-szeletelő gyalupad ék alakban elhelyezett vágókésekkel.
    3 db szeletelő betét (1,50 mm, 2,50 mm, 3,50 mm)
    2 db hasábvágó betét (3 mm, 7 mm)
    1 db ujjvédő, ami biztonságos védelmet nyújt a kéznek szeletelés közben.
 
Részletes méretleírás:
- hosszúság: 36 cm, ebből a munkapad 34,40 cm
- szélesség: - belső munkafelület: 9,80 cm; - külső: 12,50 cm
- magasság: 3-4,20 cm
- munkapad vastagsága: 2,80 cm
- tömeg: 0,260 kg
 
Uborkasaláta
 
Hozzávalók:
 2,5 kg salátauborka
    1 kg vöröshagyma
    5 gerezd fokhagyma
    10 dkg kristálycukor
    1 szál torma
    3 babérlevél
 0,5 dl 10 százalékos ecet
    1 csapott evőkanál mustármag
    1 teáskanál koriander
    1 teáskanál őrölt fekete bors
 - literes üvegenként csipetnyi nátrium – benzoát (befőzési tartósítószer)
 
Elkészítése:
Az uborkát megtisztítsuk, le is dörzsöljük, majd langyos vízben 30 percig beáztatjuk. Egyetlen homokszemnek sem szabad rajta maradnia. Ismételt öblítés után megszárítjuk. Héjastól legyaluljuk, vagy nagyon vékony körökre aprítsuk. Hozzávegyítjük a megpucolt, lemosott és vékonyra karikázott vöröshagymát és megsózzuk. Lefedjük, és másnapig állni hagyjuk. A megmaradt sós léhez keverjük az ecetet, a cukrot és 5 dl vizet. Beleszórjuk a fűszereket (a torma, valamint a fokhagyma kivételével) és felforraljuk. Egy-két percnyi főzés után levesszük a tűzről és hagyjuk egy kissé lehűlni. Közben a megtisztított, megmosott és vékonyka hasábokra vágott tormát, a hámozott és forgácsokra vagdalt fokhagymát az üvegekbe dugdossuk, majd ráöntjük a nem túlforró salátalevet. Tetejére szórjuk a tartósítót és légmentesen lekötözzük.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: