G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás
Legnépszerűbbek

Melegen tartó kerámiatálaló ovális 100/025-KR

Melegen tartó kerámiatálaló ovális 100/025-KR
Származási ország: Kina
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 26,950 Ft
Db:  Kosárba
   - VAGY -   
Melegen tartó kerámiatálaló ovális 100/025-KR Melegen tartó kerámiatálaló ovális 100/025-KR Melegen tartó kerámiatálaló ovális 100/025-KR Melegen tartó kerámiatálaló ovális 100/025-KR
Vásároljon a melegen tartó kerámiatálaló kínálatunkból! A melegen tartó kerámiatálaló elengedhetetlen tartozéka a tálalóeszközeinknek, a konyhánknak, ebédlőnknek. A melegen tartó kerámiatálaló gyakorlatias, formatervezett, a kivitelezése vonzó. A melegen tartó kerámiatálaló kialakításnál fogva a tálaló alatti mécsestartóba teamécsesek helyezhetők, melyek melegen, és frissen tartják a tálalóban az ételt. Másfelől pedig rendkívül kellemes hangulatot kölcsönöznek az ebédnek, vacsorának. A melegen tartó kerámiatálaló anyaga porcelán, üveg a fedő, króm-nikkel nemesacél a tartó állvány, és a teamécsestartó. A melegen tartó kerámiatálaló fedő nélkül, a sütőbe és kemencébe is használható. A melegen tartó kerámiatálaló sültek, főzelékek, köretek tálalására és melegen tartására, vagy hidegtálak tálalására alkalmas edény. A melegen tartó kerámiatálaló gyakorlatias, formatervezett és vonzó a külseje. A melegen tartó kerámiatálaló könnyen tisztítható, mosogatógépbe tehető.
Figyelem! - űrtartalom = a melegen tartó kerámiatálaló színültig töltve
 
Méretek: - hosszússág alsó: - 27 cm; - felső: - 34 cm; - fültől-fülig: - 42 cm
               - szélesség belső: - 26 cm; - külső: - 30 cm
               - magasság belső: - 5 cm; - külső: - 7 cm; - fülnél: - 9,5 cm
               - tömeg fedővel: - 3,50 kg; - fedő nélkül: - 2,75 kg; - fedő: - 0,75 kg
               - űrtartalom: - 4 liter
 
Erdélyi rakott káposzta
 
Hozzávalók:
 - 50 dkg darált disznóhús
 - 10 dkg füstölt kolbász
 - 10 dkg húsos füstölt szalonna
 - 80 dkg savanyú káposzta
 - 15 dkg rizs
 - 1 fej vöröshagyma
 - 2 dl tejföl
 - 1 gerezd fokhagyma
 - zsiradék
 - pirospaprika
 - bors
 - só
 
Elkészítése:
Két kanál zsiradékban pirítsuk sárgára az apróra vágott hagymát, tegyük bele a megtört fokhagymát, a darált húst, sózzuk, borsozzuk, szórjuk meg egy kávéskanálnyi pirospaprikával, és visszafogott tűzön állandóan keverve pirítsuk 10-12 percig. A szalonnát vágjuk kis kockákra, serpenyőben hevítsük fel, adjuk hozzá a felkarikázott kolbászt, s pirítsuk együtt egy-két percig. A rizst pároljuk félig puhára, és csurgassuk le. Egy zsiradékkal kikent edény (öntöttvas) aljába terítsük el a párolt káposzta harmadát, tegyük rá a szalonnás kolbászt, erre jön a káposzta, következő harmada meglocsolva a tejföl felével, arra a rizs, majd a pirított hús, végül pedig a maradék káposzta. A tetejét locsoljuk meg a maradék tejföllel meg az olvasztott zsírral, és közép meleg sütőben pároljuk készre. Ez körülbelül egy óra.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: