Reggeliző fatálca KP-050/029-GYL
Gyártó: MAGYAR KISIPAROS
Származási ország: Magyarország
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Származási ország: Magyarország
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 6,950 Ft
Vásároljon a reggeliző rácsos fatálca kínálatunkból saját részére, vagy ajándékba családtagjainak, barátainak! A reggeliző rácsos fatálca elengedhetetlen tartozéka a konyhafelszerelésünknek, a modern konyhánknak, célszerűsége pedig vitathatatlan. A reggeliző rácsos fatálca gyakorlatias, formatervezett, vonzó a külseje és könnyen tisztítható. A reggeliző rácsos fatálca anyaga első osztályú szárított tölgyfa. A reggeliző rácsos fatálca magyar kisiparos által kézzel és géppel megmunkált egyedi darab ezért két azonos formátumú rácsos fatálca között minimális méret különbségek előfordulhatnak. A reggeliző rácsos fatálca tisztítása: - hagyományos módon, semleges folyékony mosogatószerrel, majd töröljük szárazra. Kerülje a karcosodást okozó szerek és eszközök használatát!
A reggeliző rácsos fatálca többszöri tisztítás után mindig ápolást igényel: - étolajas ruhával vagy folyékony méhviasszal vékonyan át kell kenni. A reggeliző rácsos fatálca tárolása száraz helyen történjen.
Figyelem, a reggeliző rácsos fatálca méretei az egymástól legtávolabb eső pontok között van megadva.
Méretek: - hosszúság belső: 46 cm; - külső: 50 cm
- szélesség belső: 25 cm; - külső: 29 cm
- magasság: - fogóknál: 9 cm; - oldalaknál: 5 cm
- anyagvastagság: 2 cm
- tömeg: 1,35 kg
Pogácsa recept
Hozzávalók:
- 50 dkg liszt
- 1 sütőmargarin
- 1 pohár tejföl
- 1 tojás
- 1/2 sütőpor
- 10 + 10 dkg sajt
- teáskanálnyi só
Elkészítése:
A lisztbe szórjuk a sütőport, a sót, a sajtot, a margarinnal összemorzsoljuk. Beleütjük a tojást, belekeverjük a tejfölt. Kb. 2 cm magasra nyújtjuk, berácsozzuk, pogácsa kiszúróval formázzuk, majd megszórjuk sajttal és 180 fokos sütőbe kb. 15-25 percig sütjük.
Írjon vélemény
Az Ön neve:Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
Értékelés: Rossz Jó
Írja be az ellenőrző kódot: